Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αρτέμιδας: Με καθυστέρηση ενός μήνα ξεκίνησε το πλήρες ωράριο του 1ου Γυμνασίου

🕔08/10/2016 11:14

Σαν «πύργος από τραπουλόχαρτα» καταρρέουν οι εξαγγελίες της κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας ότι φέτος η σχολική χρονιά αρχίζει χωρίς προβλήματα, όπως αποδεικνύεται από αρκετές περιπτώσεις σε όλη τη χώρα.

Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αρτέμιδας ότι αν και το εκπαιδευτικό έτος έχει ξεκινήσει εδώ και ένα σχεδόν μήνα, τα παιδιά τους μόλις τώρα ξεκίνησαν πλήρες ωράριο.

Όπως καταγγέλλουν, «με αποκλειστική ευθύνη του υπουργείου Παιδείας και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, περίπου στο 1/3 των τμημάτων του σχολείου, είτε δεν έχει ξεκινήσει η διδασκαλία των Μαθηματικών είτε αυτή γίνεται από εκπαιδευτικούς άλλους ειδικοτήτων, σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας στις 25 Αυγούστου». Ο Σύλλογος τονίζει ότι είναι απαράδεκτο το μάθημα των Μαθηματικών να διδάσκεται από καθηγητές Φυσικής, Βιολογίας, Χημείας, Πληροφορικής κλπ. καθώς έτσι όχι μόνο υποβαθμίζεται σοβαρά η ποιότητα της εκπαίδευσης των παιδιών μας, αλλά εκτίθενται και αξιόλογοι εκπαιδευτικοί αυτών των ειδικοτήτων οι οποίοι δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στα καθήκοντα που τους ανατίθενται.

read more

Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !