Σεμινάριο με θέμα: "Προκλήσεις και ευκαιρίες στη σύγχρονη αγορά εργασίας" με τις εταιρείες Adecco και Nestle

🕔24/05/2016 11:54
Παν/μιο Ιωαννίνων Events

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας και το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων υποστήριξης των φοιτητών και αποφοίτων του Ιδρύματος σε θέματα απασχόλησης και σταδιοδρομίας διοργανώνει σε συνεργασία με τις εταιρείες Adecco και Nestle Σεμινάριο με θέμα: "Προκλήσεις και ευκαιρίες στη σύγχρονη αγορά εργασίας".Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, στην Αίθουσα Σεμιναρίων του Τμήματος Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ώρα 12.00.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να ασκηθούν κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου από εξειδικευμένα στελέχη διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού των δύο εταιρειών, που δραστηριοποιούνται σε διεθνές επίπεδο, σε σύγχρονες μεθόδους αναζήτησης εργασίας και στη δημιουργία επαγγελματικής ταυτότητας καθώς και να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες αξιολόγησης που ακολουθούν οι εταιρείες για την επιλογή εργαζομένων. Επιπλέον, μέσω μιας διαδραστικής διαδικασίας θα επιχειρηθεί να δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα και προβληματισμούς των συμμετεχόντων σχετικά με τις προοπτικές ένταξης νέων αποφοίτων στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Για την παρακολούθηση του Σεμιναρίου απαιτείται Συμμετοχής στο http://goo.gl/yFnrcW . Η είσοδος στο Σεμινάριο "Προκλήσεις και ευκαιρίες στη σύγχρονη αγορά εργασίας" είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες: ΔΑΣΤΑ: 2651007278, Γραφείο Διασύνδεσης:2651008454

Επισυνάπτονται: Το Δελτίο Τύπου και η Αφίσα της Εκδήλωσης

Οργάνωση: Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας και Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Τοποθεσία: Τμήματος Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
Ωρα: ώρα 12.00
Είσοδος: Ελεύθερη (Δήλωση Συμμετοχής)
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !