Σεμινάριο Δικτύου "Υπαίθρια ζωή και Π.Ε." στο ΚΠΕ Καστρίου

🕔27/05/2016 02:54

Το ΚΠΕ Καστρίου σε συνεργασία με το ΚΠΕ Παρανεστίου, στο πλαίσιο του Έργου «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) - Περ/κή Εκπ/ση, μέσω του Επιχειρησιακού προγράμματος ‘’Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση’’ το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) & από Εθνικούς Πόρους, θα υλοποιήσουν βιωματικό σεμινάριο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Υπαίθρια ζωή και περιβαλλοντική εκπαίδευση» του ΚΠΕ Παρανεστίου στις 24, 25 και 26 Ιουνίου 2016

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:
  • 60 εκπαιδευτικούς των Διευθύνσεων Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης των Περιφερειακών Διευθύνσεων Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων, Αττικής, Κρήτης, Ν.Ν.

  • Αιγαίου, Στερεάς Ελλάδος, Πελοποννήσου, με προτεραιότητα στους εκπαιδευτικούς των οποίων τα σχολεία είναι ενταγμένα στο Δίκτυο.
  • Περισσότερες πληροφορίσες και αίτηση συμμετοχής στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο του Κ.Π.Ε. Παρανεστίου ή στο δικτυακό τόπο του Κ.Π.Ε. Καστρίου (αρχική σελίδα - τα νέα μας).
  • Σημείωση Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: Οι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας που επιθυμούν να συμμετέχουν στο παραπάνω σεμινάριο παρακαλούνται όπως αποστείλουν την επισυναπτόμενη αίτηση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikh@dipevath.gr μέχρι την Τρίτη 31 Μαΐου.

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !