ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ Η ΓΣ ΤΟΥ ΣΙΕΛΒΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

🕔24/09/2016 17:06

Ημέρες 2002 αναβίωσαν το τελευταίο διήμερο στη Θεσσαλονίκη. Την Πέμπτη σε πανηγυρικό κλίμα διεξήχθη η ΓΣ του Συλλόγου Λειτουργών Βορείου Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη ενώπιον δεκάδων συναδέλφων.

Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία της νομοθετικής ρύθμισης για την ιδιωτική εκπαίδευση και στην αναγκαιότητα εφαρμογής της με τη συνδρομή όλων των ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Τονίστηκε πως πρέπει οι συνάδελφοι να καταγγέλλουν παρανομίες στα σχολεία τους, ενώ τις τελευταίες ημέρες οι εκπρόσωποι του ΣΙΕΛΒΕ έχουν συλλέξει πληροφορίες για καταστρατήγηση της νομοθεσίας από πολλά σχολεία της περιοχής, καθώς τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν.

Την Παρασκευή το βράδυ πραγματοποιήθηκε συνεστίαση του ΣΙΕΛΒΕ στο παραδοσιακό εστιατόριο Γεντί, με τη συμμετοχή πολλών εκπαιδευτικών, νέων και παλιότερων που θέλησαν να γιορτάσουν τη νίκη του κλάδου. Μιας νίκης που ήρθε με την πολυετή προσπάθεια όλων σε εξαιρετικά δυσμενείς εργασιακές συνθήκες.

The post ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ Η ΓΣ ΤΟΥ ΣΙΕΛΒΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !