Σ.Ε.Π.Ε. "Ρόζα Ιμβριώτη": Ανεπιθύμητος ο Ομπάμα στην Ελλάδα

🕔13/11/2016 16:06

To Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» καταδικάζει την επίσκεψη – πρόκληση του Αμερικανού Προέδρου Ομπάμα στην Ελλάδα και τη Γερμανία, παραμονές της ηρωικής εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Έχει στόχο την προώθηση των αμερικανικών συμφερόντων στην περιοχή, στο πλαίσιο των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, την παραπέρα ενίσχυση των επιθετικών-πολεμικών σχεδίων στην ευρύτερη περιοχή.

Θεωρούμε ότι πρέπει να δυναμώσει η παρέμβαση του λαού μας ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, επεμβάσεις και πολέμους. Να καταγγελθεί ο ρόλος του ΝΑΤΟ , της Ε.Ε. και όσων άλλων εμπλέκονται σ’ αυτούς (Ρωσία ,Τουρκία-δηλώσεις Ερντογάν, κλπ).

Να ενισχυθεί η πάλη ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και όσων στηρίζουν αυτές τις επιλογές, στην ίδια ρότα όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, που διαθέτει πλοία, στρατιωτικές δυνάμεις, βάσεις, υποδομές για τις πολεμικές ανάγκες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, στο όνομα της "γεωστρατηγικής αναβάθμισης" για λογαριασμό των μεγάλων συμφερόντων, και να βροντοφωνάξουμε:

Καμιά εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους

read more

Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !