Σ.Ε.Π.Ε "Ο Σωκράτης": Κάλεσμα στην απολογιστική Γ.Σ

🕔12/11/2016 10:14

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης» σας καλεί όλους και όλες στην Απολογιστική Συνέλευση την Τετάρτη 16/11 στο 3ο Δ. ΣΧ. Αχαρνών (Λιοσίων 42) στις 18:30 με σκοπό :

1) την ενημέρωση των μελών για τιςδράσεις και πρωτοβουλίες του Συλλόγου για την συνδικαλιστική χρονιά 2015 – 2016. Για να αποτρέψουμε στην πράξη την αντιδραστική-αντιεκπαιδευτική πολιτική, άλλος δρόμος δεν υπάρχει από την ενότητα όλων των εκπαιδευτικών (μονίμων και αναπληρωτών, υπευθύνων τάξης και ειδικοτήτων). Στην πολιτική του «διαίρει και βασίλευε» που στρέφει τους μεν κατά τους δε, απαντάμε με τη μαζική συμμετοχή όλων μας στο σωματείο μας για το αυτονόητο : σταθερή και μόνιμη δουλειά με πλήρη εργασιακά δικαιώματα για όλους. Μόνο με αποφάσεις της πλειοψηφίας της βάσης μπορούμε να ασκήσουμε τη μέγιστη πίεση για να μην περάσουν τα μέτρα.

2) ενημέρωση για τη συμμετοχή του σωματείου μας στην 4η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2016. Ο Σύλλογός μας, στο πλαίσιο της ταξικής κατεύθυνσης και πάλης του, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ σε ανοιχτό διάλογο για τη χάραξη νέων δρόμων για εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, για την ανασύνταξη και την αντεπίθεση του κινήματος που θα είναι πραγματικό στήριγμα των εργαζομένων, κίνημα απαλλαγμένο και χειραφετημένο από την εργοδοσία, το κράτος, τις κυβερνήσεις τους. Η συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ δεν έχει σχέση με τα συνέδρια της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ σε πολυτελή ξενοδοχεία, μπροστά σε άδειες καρέκλες, συνέδρια εκφυλισμένα μιας αδίστακτης εργατικής αριστοκρατίας, που ελέω μηχανισμών της κυβέρνησης και της εργοδοσίας παριστάνει την ηγεσία της εργατικής τάξης. Η συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ, ως ανοιχτή δημοκρατική, ζωντανή διαδικασία όπου τον λόγο τον έχουν οι εργαζόμενοι, αντιπρόσωποι με απόφαση του σωματείου τους μέσα από συλλογικές διαδικασίες, είναι καθαρός αέρας αλλαγής και ανατροπής απέναντι στη δυσοσμία που αναδίδει ο βάλτος του ενσωματωμένου συνδικαλισμού.

read more

Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !