Προς την Πειραιώς και τη ΝΔ ο Θεοχάρης, ή προς το … “κόμμα” Στουρνάρα ;;; Διαζύγιο από τον … “εαυτό” του!

🕔19/10/2016 20:19

Πριν από 6 (!!!) μήνες γράψαμε για πρώτη φορά, οτι ήτανδεδομένη η αποχώρηση Θεοχάρη από το Ποτάμι και τον Στ Θεοδωράκη, με δεδομένη την εκλογή Κυριάκου στην ηγεσία της ΝΔ.

Ταυτόχρονα όμως το ρεπορτάζ του the faq αναφέρει οτι ο Χ Θεοχάρης, έχει λαβει μερος και σε διακριτικές συνάξεις, των “τεχνοκρατών” της κεντροαριστεράς, που πρότειναν και στον Γ Στουρνάρα να …
“πάψει να ειναι υπάλληλος και να γίνει Πρωθυπουργός !!!”. Φέρεται μάλιστα σε κάποια από αυτές να συνάντησε και τον Γ Στουρνάρα και να συνομίλησαν για αρκετή ώρα. Σήμερα, πριν κλείσει λίγους μήνες ζωής, το κόμμα που ιδρυσε, ο πρώην επικεφαλής της ΓΓΕ, ανακοινώθηκε και … “διαφωνία” του με το … κόμμα του !!!
Η ανακοίνωση της Δημοκρατικής Ευθύνης:
«Ο Χάρης Θεοχάρης προσπάθησε να επικαλεστεί μία ανύπαρκτη μέχρι σήμερα διαφωνία περί συνεργασιών με άλλα κόμματα, προφανώς για να ακολουθήσει τη δική του πορεία.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επόμενες αναζητήσεις του και τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συμμετοχή του.
Η Δημοκρατική Ευθύνη δεν θα ασχοληθεί ξανά με το θέμα Θεοχάρη.
Συνεχίζουμε με πίστη στις βασικές μας αρχές ως μία αυθεντικά νέα πολιτική κίνηση με σκοπό την υπεράσπιση της Ελλάδας της δημιουργίας και της παραγωγής, της δικαιοσύνης και των ίσων ευκαιριών, όπως ορίζεται στην ιδρυτική διακήρυξη της Δημοκρατικής Ευθύνης.

Όσον αφορά στην αναβάθμιση του χώρου που υπηρετούμε, αυτή μπορεί να γίνει μόνο με όρους πολιτικής αξιοπιστίας και ποιότητας, από ανθρώπους της εποχής και όχι από συνενώσεις παλιών μηχανισμών».
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !