Πρόγραμμα Τριήμερων Αντικατοχικών Εκδηλώσεων στην Θεσσαλονίκη

🕔12/11/2016 01:46
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Η Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Φοιτητών (Π.Ε.Ο.Φ.) Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην εκδήλωση καταδίκης της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους, που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του ναού Αγίου Γρηγορίου Παλαμά, έναντι Μητρόπολης (Αγίας Σοφίας 3), στις 18:30.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο πρόεδρος κος Αντώνης Δούλας (μέλος της ΕΛΔΥΚ το 1974) και ο αντιπρόεδρος κος Άγγελος Βουγιούκας (μέλος της ΕΛΔΥΚ το 1974 - αιχμάλωτος πολέμου στις τουρκικές φυλακές στα Άδανα και στην Αμάσεια) του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγωνιστών Κύπρου 1974.


Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς το Τουρκικό Προξενείο για να διαδηλώσουμε, ότι εν μέσω κατάλυσης της εθνικής κυριαρχίας με πρόσχημα την οικονομική κρίση, η Τουρκία συνεχίζει να κατέχει το 37% της Ελληνικής Κύπρου και απειλεί στο Αιγαίο και τη Θράκη.

Της εκδήλωσης θα προηγηθεί διήμερη απεργία πείνας απέναντι από το τουρκικό προξενείο εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους.

Σας προσκαλούμε να συμπορευθείτε στον Αγώνα μας, ένα κοινό Αγώνα ενάντια στις φασιστικές πολιτικές της Τουρκίας. Οφείλουμε όλοι μαζί να αγωνιστούμε. Έχουμε χρέος η αντιομοσπονδιακή μας φωνή και η επιθυμία μας για μία Κύπρο ελεύθερη για πάντα Ελληνική να αντηχήσει απ’ άκρη σ’ άκρη μέχρι τις πιο υψηλές βουνοκορφές του Πενταδάκτυλου.Πρόγραμμα Τριήμερων Αντικατοχικών Εκδηλώσεων:

12-14/11: 48ωρη Απεργία Πείνας απέναντι από το Τουρκικό Προξενείο

12-14/11: Ενημερωτικό περίπτερο στην πλατεία Αριστοτέλους

14/11: Εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του ναού Αγίου Γρηγορίου Παλαμά, έναντι Μητρόπολης (Αγίας Σοφίας 3) η ώρα 18:30 μ.μ., με ομιλητές τον πρόεδρο κύριο Αντώνη Δούλα (μέλος της ΕΛΔΥΚ το 1974) και αντιπρόεδρο κύριο Άγγελο Βουγιούκα (μέλος της ΕΛΔΥΚ το 1974 - αιχμάλωτος πολέμου στις τουρκικές φυλακές στα Άδανα και στην Αμάσεια) του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγωνιστών Κύπρου 1974 .

14/11: Πορεία Διαμαρτυρίας προς το Τουρκικό προξενείο.
Ώρα έναρξης :
Διαβάστε περισσότερα »
Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !