Προεκλογικός παλμός στην ομιλία Μητσοτάκη

🕔25/11/2016 21:25

Προεκλογική συγκέντρωση θύμιζε η υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άρτα, πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην Ήπειρο.‎ Ο αρχηγός της ΝΔ έγινε δεκτός από εκατοντάδες πολίτες με χειροκροτήματα στην κεντρική πλατεία της πόλης, μπροστά στα νέα γραφεία της ΝΟΔΕ.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε αναφέρθηκε στην αλλαγή του προγράμματός του καθώς αυτό το διήμερο, όπως είπε, επρόκειτο να περιοδεύσει στη Θράκη, αλλά ο πρωθυπουργός επέλεξε να ακολουθήσει το πρόγραμμα του και για αυτό ο ίδιος επέλεξε να επισκεφθεί την Ήπειρο, ώστε να μη μεταφερθεί η πολιτική αντιπαράθεση σε μια κρίσιμη περιοχή, όπως επεδίωξε ο κ. Τσιπρας.

«Άκουσα τον κ. Τσίπρα να μιλά στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ και αφιέρωσε την ομιλία του σε προσωπική επίθεση σε μένα. Το καταλαβαίνω γιατί στην κοινωνία υπάρχει ένα μεγάλο κύμα αλλαγής. Είναι λογικό. Ο κ. Τσίπρας και Καμμένος εξαπάτησαν τους πολίτες. Θέλω να θυμηθείτε πως είναι τα πράγματα σήμερα και πως ήταν πριν 2 χρόνια, στην καλύτερη περίπτωση να πάμε εκεί που είμασταν τότε», ανέφερε.

Όπως πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «σήμερα στη χώρα ‎χρειάζεται ελπίδα και αυτή τη νέα ελπίδα που χρειάζεται η Ελλάδα θα τη δώσει η ΝΔ και θα το κάνουμε λέγοντας την αλήθεια. Επειδή μιλάμε το λόγο της υπευθυνότητας η κοινωνία μας επιβραβεύει», τόνισε.

‎Στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και εκτός ΝΔ. «Οι πολιτικοί συσχετισμοί έχουν αλλάξει, οι πολίτες θέλουν μια κυβέρνηση που μπορεί να διαχειριστεί την οικονομία, να μπορεί να διαχειριστεί τα εθνικά θέματα».

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !