Πόσος σανός πια;

🕔13/05/2016 20:10
Γιάννης Λογοθέτης

Αρχηγοί παρατάξεων και Δημοτικοί Σύμβουλοι έστειλαν στον Δήμαρχο, στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και στους Δημοτικούς Συμβούλους επιστολές με προτάσεις όπως αυτήν εδώ για εισαγωγή θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο επί του ασφαλιστικού και της παιδείας.

Τις κοινοποίησαν, ως όφειλαν, στους ενδιαφερόμενους φορείς και στα Μ.Μ.Ε

Το αντικυβερνητικό περιεχόμενο των προτάσεων και η δημοσιοποίησή τους φαίνεται πώς ενόχλησαν τον Δήμαρχο, ο οποίος χωρίς να μπει καν στον κόπο να απαντήσει, έσπευσε, με ανάρτηση στο , να τις απορρίψει με τη δικαιολογία ότι δεν στάλθηκαν με τον «νόμιμο τρόπο», αλλά μέσω …ηλεκτρονικού ταχυδρομείου!!!

Εν έτει 2016, ρε φίλε! Πού να το πεις και ποιος να σε πιστέψει; Βασιλέας της γραφειοκρατίας ο δήμαρχος, απορρίπτει την ηλεκτρονική αλληλογραφία όταν του στενοχωρούν την κυβέρνηση και ζητά αιτήσεις δεκάδραχμου χαρτοσήμου. Υπάρχει και το ταχυδρομικό περιστέρι επίσης.

Σκληρό αλλά να ακουστεί : Όταν προσπαθείς με δικαιολογίες πεντάχρονου νηπίου να κρύψεις κάτω απ΄ το το χαλί, αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που θίγουν εργασιακά, ασφαλιστικά και μορφωτικά δικαιώματα, κερδίζεις συριζαίικα παράσημα, αλλά ρισκάρεις το ενδεχόμενο τα λεξικά, στο λήμμα υποκρισία, να φέρουν τη φωτογραφία σου.
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !