Πόρτα σε άλλο κόσμο; Εντόπισαν "πέρασμα" στον Ερμή!

🕔12/11/2016 10:03

Ήταν πριν από τέσσερα χρόνια που ο Scott C Waring του UFO Sightings Daily παρατήρησε στην επιφάνεια του πλανήτη Ερμή κάτι που περιέγραψε ως "πόρτα".


Ένα νέο της NASA έρχεται να αμφισβητήσει την περίεργη θεωρία, με τους κυνηγούς εξωγήινων να ισχυρίζονται ότι πρόκειται για σκιά από γιγάντιο ορθογώνιο μονόλιθο...
Η ανεξήγητη σκιά στον Ερμή, σύμφωνα με τους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας, προκαλείται από τεράστια δομή. Στο βίντεο που ανήρτησε ο χρήστης Secureforce10 φαίνεται μια μαύρη ορθογώνια δομή σε φωτογραφία της NASA από την επιφάνεια του Ερμή. Οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας ισχυρίζονται πως θα μπορούσε να είναι κάποιου είδους είσοδος.

Στο βίντεο που ανέβασε ο κυνηγός εξωγήινων Tyler Glockner επισημαίνεται πως μπορεί να μην είναι πόρτα αλλά ένας τεράστιος ορθογώνιος μονόλιθος. "Το παρατήρησα πολύ καλά. Σε μένα είναι σαφές ότι δεν πρόκειται για πόρτα, αλλά κάτι ακόμα πιο μαγευτικό. Είναι σκιά... από που προέρχεται η σκιά; Αυτό φίλοι μου είναι ένα μεγάλο μακρύ ορθογώνιο αντικείμενο που υψώνεται πάνω από την επιφάνεια".
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !