Ποιος είναι ο … πραγματικός “αποδέκτης” της ξαφνικής καταιγίδας δημοσκοπήσεων; …

🕔04/10/2016 09:07

Στο γνωστό κανάλι, βγάλανε σε λιγότερο από μήνα νέα δημοσκόπηση με μπροστά, “φυσικά”, την ΝΔ με 12.5 μονάδες(!!!!)! Και στα καπάκια βγάλανε το δεξί χέρι του του Σταύρακα, τον … “Παπαφράγκα” ( φοβερή παραλία στη Μήλο ), σχεδόν να … “παρακαλαει”, τον Πρωθυπουργό, να πάει σε εκλογές για να … “σώσει” – δηθεν δημοσκοπικα- τον εαυτό του και το κόμμα του!!!

(Τον έπιασε ο πόνος, τον Παπαφράγκα …)! Και το ερώτημα είναι ένα. Γιατί …
“ξοδεύονται” βρε τόσο πολύ τα καλόπαιδα και παραγγέλνουν μετρήσεις μέρα-παρά μέρα; Γιατί αγχώνονται και χαλάνε σάλιο και φαιά ουσία, να σώσουν τον Τσίπρα ( που ούτε στον ύπνο τους δεν θέλουν να βλέπουν) από την κατάρρευση και την καταστροφή; Γιατί αλήθεια, βγάζουν αβερτα δημοσκοπησεις αυτόν το καιρο; Για να “φοβήσουν” το Μαξίμου και τους βουλευτές του κόμματος;;; ΟΧΙ, βέβαια … Μήπως λοιπόν για να … “φοβηθούν” κάποιοι άλλοι! Κάποιοι που καλούνται να πάρουν – δήθεν – ανεπηρέαστοι και “ανενόχλητοι”, μια πολύ κρίσιμη απόφαση, που θα κρίνει πολλά … Μια απόφαση που ΔΕΝ κρίνει μόνον μια διαδικασία για άδειες, αλλά κρίνει – κυρίως – το “ντέρμπυ” με την διαπλοκή. Με αυτούς που καταλήστευσαν την χώρα, που την υποδούλωσαν, την γονάτισαν και στο τέλος ήταν έτοιμοι να την ξεπουλήσουν και στα σκλαβοπάζαρα της διαπλοκής ντόπιας και ξένης, μέχρι που ήρθε η ΠΦΑ για να ανακόψει την μεχρι τότε, μη ανστρέψιμη πορεία, της χώρας !

Αυτοί είναι που σήμερα με νύχια και με δόντια, δίνουν την τελική μάχη κατά του λαού. Με συνωμοσίες, με ραδιουργίες, με προβοκάτσιες, με παραταιρες συμμαχίες, με κρυφές συμφωνίες, με λάσπη, προδοσίες, παγίδες και εξαγορές συνειδήσεων. Πιο χυδαία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, από αυτή την καταιγίδα δήθεν δημοσκοπήσεων, που ολοφάνερα δημιουργεί κλίμα πολιτικής αβεβαιότητας και στους δικαστές που καλούνται σε ένα πολύ βεβαρημένο από αντεγκλησεις αλλά και καχυποψία περιβάλλον να πάρουν μια πολύ κρισιμη απόφαση, δεν έχει καταγραφεί στη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ούτε η Χούντα …

Μιχαλάκης ο Τζάκσον
thefaq.gr
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !