ΠΑΤΕΡΕΣ ΓΥΡΙΣΤΕ …. ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!

🕔18/11/2016 16:50
Για όσους ενδεχομένως ξέχασαν το μέγιστο αξίωμά τους….
Πατέρες, δεν έχετε τίποτα κοινό με αυτούς που σχεδιάζουν (οργανώνουν) μεθοδικά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και προετοιμάζουν την έλευση του αντι-χρίστου!

Στο πρώτο στάδιο του σχεδίου έπρεπε κατά τις σκοτεινές δυνάμεις να ανοίξουν «οι πόρτες» προς συζήτηση, αποδοχή και συμπροσευχή, όπως και

η εξαφάνιση της λέξης αίρεση και η ονομασία των αιρέσεων σε «εκκλησίες».


Στο δεύτερο στάδιο θέλουν να ενώσουν όλες τις αιρέσεις (αφού προηγουμένως τις ονόμασαν εκκλησίες ) με την ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ και ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ εκκλησία του Χριστού μας. Με αρχηγό, βεβαίως, τον έναν αντί-χριστο –πάπα (κατά τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό).

Στο τρίτο στάδιο να ενώσουν όλες τις θρησκείες μεταξύ τους (πανθρησκεία) με αρχηγό τον αντί-χριστο. (Βιάζονται μάλιστα πολύ!!)


Επ΄αυτών καμιά αμφιβολία! Το προβάλλουν και με τα σύμβολα που με ακρίβεια μιλούν τη γλώσσα των σημάτων.
Το λένε και ευθέως ,«γυμνή τη κεφαλή», ότι η σωτηρία της ψυχής εξασφαλίζεται και μέσα από άλλες θρησκείες.


Επίσης, ότι υπάρχουν και άλλα Άγια βιβλία (το Κοράνι) όπως η Αγία Γραφή.
Όλα αυτά λέγονται από τον «πρώτον των Ορθοδόξων Χριστιανών.» (Δεν τους έμεινε καθόλου τσίπα.)
3 «Και τώρα πλέον είναι ο αντίχριστος εν τω κόσμω δια των αιρέσεων και των ψευδοδιδασκαλιών, που προπαρασκεύαζουν το έδαφος δια την προσωπικήν έλευσίν του.
4 Σεις όμως, παιδάκια μου, έχετε αναγεννηθή από τον Θεόν και έχετε νικήσει τους ψευδοδιδασκάλους αυτούς διά της εμμονής σας εις την αληθή διδασκαλίαν. Και τους έχετε νικήσει, διότι ο Θεός, που είναι μέσα σας και σας φωτίζει και σας ενισχύει, είναι μεγαλύτερος και δυνατότερος παρά ο σατανάς, που ενεργεί και άρχει μεταξύ του κόσμου των ανθρώπων, που είναι μακράν του Θεού.
5 Αυτοί οι ψευδοπροφήται προέρχονται και εμπνέονται από τον μακράν του Θεού κόσμον. Δι’αυτό διδάσκουν σύμφωνα με το πνεύμα του κόσμου και ο κόσμος τους ακούει και τους δέχεται.(Α’Ιωανν.3,4,5)

Το πρώτο στάδιο του σχεδίου, το επιδίωξαν και το έκαναν.
Δεν ισχύει όμως διότι είναι έξω από την Ορθόδοξη διαδικασία συνοδικότητας και τους κανόνες της εκκλησίας μας.Οι Ορθόδοξοι χριστιανοί ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ την ψευδοσύνοδο. Θα την ακυρώσουν και θα σταθούν ακέραιοι στο ΝΟΜΟ και στις ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ, συνεχιστές και ασπαζόμενοι τοις αγίοις πατράσι.
Οι αντι-χριστοι θα συνεχίσουν αμετανόητοι τα σιχαμερά έργα τους μέχρι ο Κύριος να τους εμέσει.
Η εκκλησία του Χριστού μας δέχθηκε μία επίθεση δαιμόνων την μεγαλύτερη μέχρι τώρα, αφού για αρκετούς από δω και πέρα δεν υπάρχουν αιρέσεις.
Έδωσαν μάλιστα στις πάμπολες αιρέσεις την ονομασία «εκκλησίες».Παλαιότερα, οι αιρέσεις ήταν περίπου 500,σήμερα ας πούμε πως είναι 2.000.Αύριο ,θα γίνουν 3.000 κ.ο.κ. Καθεμία ,δε, θα αποτελεί «εκκλησία», κατά την άποψη των « φωτισμένων»!!
Δείτε τι σκαρφίζονται οι αντι-χριστοι!
Δείτε τους ανόητους που τους ακολουθούν, προτιμώντας την αιώνια κόλαση από τον παράδεισο.
Ούτε τα μικρά παιδιά δεν είναι τόσο αναξιόπιστα.Τη μία αποφασίζουν και μας λένε ότι η εκκλησία είναι μία και οι αιρέσεις να ονομαστούν ομολογίες (κακώς βέβαια, διότι οι αιρέσεις παραμένουν αιρέσεις εφόσον δεν μετανοούν) και μετά υπογράφουν τις αιρέσεις ως «εκκλησίες»!


Ή κάτι έχουν πάθει ή εμπαίζουν το λογικό ποίμνιο, ασύστολα.
Σε κάθε περίπτωση , κρίνετε εσείς αν είναι κατάλληλοι της θέσεως που κατέχουν.Παρακαλούμε πολύ τους ΑΞΙΟΥΣ αρχιερείς και ιερείς μας, τους πιστούς μοναχούς –στρατιώτες του Χριστού να ενεργήσουν άμεσα προς αποκατάσταση της ολέθριας διολίσθησης, διότι κάθε αδικαιολόγητη καθυστέρηση συνεπάγεται ότι δεν θα είναι ανεύθυνοι « του αίματος τουτέστι της σφαγής των ψυχών των πλανομένων». (Ιωαν. Χρυσόστ.)Και αν αναρωτηθείτε τι άλλο να κάνουμε ;;
Η απάντηση είναι να εφαρμόσετε γρήγορα και στο ακέραιο τους κανόνες τις εκκλησίας μας (15ο πρωτοδευτέρας ).Να επαινείτε συνεπώς και όχι να διώκετε τους ΟΡΘΟΤΟΜΟΥΝΤΕΣ τον λόγο της αλήθειας. (σχόλιο Παιδαγωγός: δείτε σε βίντεο σχετική ανάλυση του π.Θεοδώρου Ζήση που έγινε πριν λίγες μέρες, εδώ)

Ένα κάποιοι μωράθηκαν ή δαιμονίστηκαν και ζητούν επιτακτικά και από όλους τους άλλους να τους ακολουθήσουν ας σπεύσουμε «χθες», διότι έχουμε καθυστερήσει να τους αποδείξουμε ότι : «και πύλαι άδου ου κατισχύσουσιν αυτής».Αυτοί , ποτέ τους δεν υπήρξαν ποιμένες εισερχόμενοι εκ της «θύρας» αλλά εισήλθαν «αλλαχόθεν εις την αυλήν των προβάτων» και ονομάζονται «κλέπτες και ληστές».
Αυτοί, δε,που παρασύρονται και ακολουθούν τους διώκτες του Ιησού Χριστού (ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΥΣ), φοβούμενοι τον μισθό τους ,τη διώξη τους ή
Διαβάστε περισσότερα »
Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !