Παρουσιάσεις, εργαστίρια: 31/10/2015, Δημιουργική διδασκαλία και εκμάθηση της Γερμανικής Γλώσσας

🕔25/09/2015 21:44
60 ΧΡΟΝΙΑ GOETHE-INSTITUT THESSALONIKI
Το Goethe-Institut Thessaloniki γιορτάζει φέτος την 60η επέτειο από την ίδρυσή του. Αυτόν τον καιρό υλοποιούνται εκτεταμένες οικοδομικές εργασίες ανακαίνισης των κτιρίων του, οι οποίες ολοκληρώνονται τις προσεχείς ημέρες. Στο χώρο του Goethe-Institut Thessaloniki καθώς και σε άλλους χώρους της πόλης θα φιλοξενηθούν μια σειρά εκδηλώσεις προς τιμήν του ιωβηλαίου.
Στα πλαίσια αυτά το Goethe-Institut Thessaloniki, οι Σχολικές Σύμβουλοι Γερμανικής Γλώσσας της Βόρειας και το Παράρτημα Βόρειας Ελλάδας της Π.Ε.ΚΑ.ΓΕ.Π.Ε οργανώνουν το Σάββατο 31.10.2015 (09.00 – 17.00) στον ανακαινισμένο χώρο του Ινστιτούτου:
Deutschlehrende-Tag
„Mit Phantasie Deutsch lehren und lernen“

Θα μας τιμήσει με την παρουσία του και θα εκφωνήσει την κεντρική ομιλία ο Pr. Dr. Hermann Funk. Επίσης στο πρόγραμμα θα συμπεριληφθούν διαλέξεις/ανακοινώσεις και workshops. Όποιος/α συνάδελφος της ιδιωτικής ή της δημόσιας εκπαίδευσης επιθυμεί να συμμετάσχει με εισήγηση στην ιστορική αυτή Ημερίδα, καλείται να στείλει δήλωση συμμετοχής με ηλεκτρονικό μήνυμα έως και τη Δευτέρα 12.10.2015 στο thessaloniki@deutsch.gr
Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !