Παράσταση διαμαρτυρίας των  Συλλόγων Ανατ. Αττικής στη Δ/νση Π. Ε.

🕔20/11/2016 08:54

Παλλήνη: 15-11-2016 Προς όλους

Αριθμ.Πρωτ.: 102 τους συναδέλφους μας

Παράσταση διαμαρτυρίας τωνΣυλλόγων Ανατ. Αττικής στη Δ/νση Π. Ε.

Αποφασίστηκεπραγματοποίηση παράστασης διαμαρτυρίας τωνΣυλλόγων Ανατ.

Αττικής στη Δ/νση Π. Ε. τηνΠαρασκευή25– 11 – 2016 (από 14:00 έως 16:30). Στο πλαίσιο της παράστασης διαμαρτυρίας θα τεθούν επιτακτικά τα παρακάτω θέματα:

1.τηςπροσμέτρησης στο διδακτικό ωράριο της ώρας σίτισης των ολοήμερων τμημάτων σε όλους τους εκπαιδευτικούς που εμπλέκονται στη σίτιση των μαθητών και όχι μόνο στους υπεύθυνους ολοήμερων τμημάτων, καταθέτοντας μαζικά τις αιτήσεις των εκπαιδευτικών – μελών του συλλόγου μας προς τη Δ/νση Π. Ε. Ανατ.Αττικής και το ΥΠΠΕΘ για το θέμα αυτό .

2.τηςκάλυψη όλων των κενών και ελλείψεων σε εκπαιδευτικούς στη Δ/νση Π. Ε. Ανατ.Αττικής (δασκάλους γενικής αγωγής, δασκάλους παράλληλων στηρίξεων για όλα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη – ένας δάσκαλος παράλληλης στήριξης για κάθε παιδί με διάγνωση του ΚΕΔΔΥ – εκπαιδευτκούς όλων τωνειδικοτήτων που λείπουν αυτή τη στιγμή από τα σχολεία μας),

3.Της σύστασης πραγματικών οργανικών θέσεων για τους μεταταγμένους συναδέλφους μας όλων των ειδικοτήτων, σε σχολεία με ωράριο που θα υποστηρίζει τις συγκεκριμένες οργανικές θέσεις και όχι οργανικές θέσεις που θα διαιωνίζουν την εργασιακή ομηρία και ανασφάλεια των συναδέλφων μας, βάζοντας έτσι τα θεμέλια για την κατάργηση των οργανικών θέσεων ανά σχολική μονάδα για όλους μας, καθώς επίσης και την άρση των αδιαφανών κανόνων και διαδικασιών με τις οποίες η Δ/νση Π. Ε. κατανέμει τα κενά και το διδακτικό ωράριο στις συναδέλφους των ειδικοτήτων ΠΕ05 και ΠΕ07, αλλά και τις σοβαρές παρατυπίες και μη σύνομες διαδικασίες στις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων και στις μετακινήσεις τους, οι οποίες σημειώνονται από την έναρξη του φετινού σχολικού έτους έως τώρα.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Σάββας Σεχίδης Άγγελος Πούλος

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !