Παγκόσμια πρώτη! Έδιωξαν τον Χάρη Θεοχάρη από το κόμμα που ο ίδιος ίδρυσε

🕔19/10/2016 18:23

Στην ελληνική πολιτική του τόπου τα τελευταία χρόνια τα έχουμε δει όλα, αλλά ομολογουμένως αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσε κανείς να το φανταστεί.

Ο λόγος για τον ανεξάρτητο βουλευτή, Χάρη Θεοχάρη τον οποίο ουσιαστικά απέβαλαν από το κόμμα Δημοκρατική Ευθύνη, που ο ίδιος όμως ίδρυσε και παρουσίασε πριν από λίγους μήνες.

Το κόμμα λοιπόν που ίδρυσε ο Χάρης τον απομακρύνει....
και στην επίσημη ανακοίνωση του εύχεται και καλή επιτυχία στις επόμενες αναζητήσεις του, τις οποίες προφανώς θεωρούν βέβαιες.

Στην ανακοίνωση ως αιτία του διαζυγίου αναφέρεται πως ήταν η προσπάθεια του κ. Θεοχάρη να επικαλεστεί μία ανύπαρκτη μέχρι σήμερα διαφωνία περί συνεργασιών με άλλα κόμματα, προφανώς για να ακολουθήσει τη δική του πορεία.

Αναφέρεται επίσης με νόημα πως η αναβάθμιση του χώρου μπορεί να γίνει μόνο με όρους πολιτικής αξιοπιστίας και ποιότητας από ανθρώπους της εποχής και όχι από συνενώσεις παλιών μηχανισμών.

Ο Χάρης Θεοχάρης ήταν ένα από τα πρόσωπα που ίδρυσαν τη Δημοκρατική Ευθύνη μαζί με τον Αλέκο Παπαδόπουλο και τον Λαοκράτη Χαλβατζή, αλλά μεγάλη μερίδα του κόσμου θεωρούσε πως ο κ. Θεοχάρης ηγείται αυτής της προσπάθειας, που όπως αποδείχθηκε από την απομάκρυνση δεν ισχύει.
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !