Π.Α.ΜΕ. Εκπαιδευτικών στο ΣΕΠΕ Πάτρας: Αρνήθηκαν να στηρίξουν τον Δήμαρχο της Πάτρας απέναντι στη Χρυσή Αυγή

🕔12/10/2016 08:14

Συνάδελφοι,

Όπως είναι γνωστό, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης καλείται σε δίκη απ' τις υπηρεσίες του Υπουργείου Δικαιοσύνης, επειδή ο Δήμος δεν παρείχε διευκολύνσεις στους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Πλήθος σωματείων και συλλόγων, όχι μόνο στην πόλη μας, έχει εκφράσει τη συμπαράστασή του στον Δήμαρχο, καταγγέλλοντας τη στάση του Υπουργείου.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Πάτρας, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ καταθέσαμε πρόταση για σχετικό ψήφισμα, θεωρώντας αυτονόητο ότι και το σωματείο μας θα έπρεπε να εκφράσει τη συμπαράστασή του.

Προς μεγάλη μας έκπληξη, οι εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ και της ΔΗ.ΣΥ. (ΠΑΣΚ) καταψήφισαν την πρότασή μας, με αποτέλεσμα να μην παρθεί απόφαση.

Τα επιχειρήματα που έβαλαν για να δικαιολογήσουν τη στάση τους ήταν από αστεία έως προκλητικά. Μας κατηγόρησαν ότι με τις προτάσεις μας "χρησιμοποιούμε το σωματείο ως όχημα" και έφτασαν ακόμη να διαφωνήσουν με τον χαρακτηρισμό της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης, επειδή …"δεν ολοκληρώθηκε ακόμη η δίκη για τον Παύλο Φύσσα"!!! Μ' άλλα λόγια …περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου …για να αποφανθούν περί της Χρυσής Αυγής!

read more

Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !