Ομάδες Γονέων

🕔27/09/2016 01:00

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ευρυτανίας «ΑΛΚΥΟΝΗ» με την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς, διοργανώνει ομάδα γονέων παιδιών σχολικής ηλικίας (4-12 ετών).

Σκοπός τους είναι η υποστήριξη των γονιών ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν, όπως εκείνοι επιθυμούν, στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικές, οικονομικές και ιστορικές συνθήκες. Οι συζητήσεις έχουν στόχο να προσφέρουν ευκαιρίες για κοινό προβληματισμό, μοίρασμα εμπειριών, ανάδειξη γνώσεων και ικανοτήτων καθώς και συντροφικότητα στο ρόλο του γονιού.

Στα πλαίσια αυτά, το Κέντρο Πρόληψης σας προσκαλεί να συμμετέχετε με την εμπειρία και την παρουσία σας στην ομάδα γονέων που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης «ΑΛΚΥΟΝΗ».
Συγκεκριμένα, στις συζητήσεις αυτές θα επεξεργαστούμε θέματα, όπως:
ØΗ επικοινωνία
ØΑυτοεκτίμηση παιδιών
ØΗ ζήλια ανάμεσα στα αδέρφια
ØΣχολικός εκφοβισμός κ.α.
Διάρκεια ομάδων: 6 δίωρες συναντήσεις, μία φορά την εβδομάδα.
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12
Η ομάδα θα πραγματοποιηθεί ανάλογα, πρωινές ή απογευματινές ώρες.
Την ομάδα θα συντονίσει η επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης,
Τασιού Σοφία
Χώρος διεξαγωγής: Κέντρο Πρόληψης «Αλκυόνη», Αγγέλων 1 (έναντι συνεδριακού κέντρου).
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μέχρι την Δευτέρα 10 Οκτώβρη 2016 και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά από 09.00 - 14.30 τις εργάσιμες ημέρες στο τηλέφωνο 22370 22904.Η επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου ΠρόληψηςΤασιού Σοφία
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !