ΟΛΤΕΕ: Λειτουργία Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.) Κατερίνης

🕔29/10/2015 10:09

, 27-10-2015 / Αριθμ. Δ.Τ.: 041
Λειτουργία Εργαστηριακού Κέντρου – Ε.Κ. Κατερίνης

Σε συνέχεια των με αρ. πρωτ. 087/5-10-2015 και 088/5-10-2015 επιστολών μας προς το Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και το Δήμαρχο Κατερίνης (βλ.

http://www.oltee.gr/?p=4652 και http://www.oltee.gr/?p=4663) αντίστοιχα, μετά από την πραγματοποιηθείσα επίσκεψη στο Νομό...
Πιερίας, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου του 2015, του Περιφερειακού Διευθυντή και του Προϊσταμένου του Τμήματος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, όλα δείχνουν ότι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε λύνεται και η λειτουργία του Ε.Κ. Κατερίνης αποκαθίσταται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

Επισκέφθηκαν το 1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης και το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κατερίνης και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του σχολείου και για τις προτάσεις του δήμου για μεταφορά του εξοπλισμού που είναι χρεωμένος στο Ε.Κ. Διαπιστώθηκε μετά από επίσκεψη στο χώρο φύλαξης του εξοπλισμού η ανάγκη να παραμείνουν τα μηχανήματα στον ίδιο χώρο και έγιναν προτάσεις για την αξιοποίησή τους στην εκπαίδευση μαθητών των ΕΠΑΛ αλλά και του ΙΕΚ. (…)», η παρέμβαση των στελεχών της υπήρξε θετική, καθοριστική και ευελπιστούμε οριστική.


Παρακαλούμε, λοιπόν, το Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας να μην επανέλθει στο θέμα, να σταματήσει να επικαλείται «νόμιμες συνέπειες» και να περιορισθεί στην άσκηση των καθηκόντων του, που οφείλει να γνωρίζει σαν εκπρόσωπος χρηστής διοίκησης.


Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !