Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η δράση του συλλόγου μας για τη συλλογή και παράδοση αγαθών πρώτης ανάγκης για τα προσφυγόπουλα

🕔08/04/2016 06:32

Παλλήνη: 5-4-2016 Προς

Αριθμ. Πρωτ.: 32 τα μέλη του συλλόγου μας

Aγαπητοί μαθητές, γονείς ,εκπαιδευτικοί ,φίλες και φίλοι.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η δράση του συλλόγου μας για τη συλλογή και παράδοση αγαθών πρώτης ανάγκης για τα προσφυγόπουλα.

Ως σύλλογος αναλάβαμε αυτήν την δράση ενημέρωσης των μαθητών, των γονέων τους αλλά και όλου του κόσμου και στόχος μας ήταν εκτός από την έμπρακτη συμπαράστασή στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε αυτήν την θέση, η ευαισθητοποίηση των παιδιών σε ζητήματα ανθρώπινης αλληλεγγύης.

Η ανταπόκριση όλων ήταν συγκινητική. Συγκεντρώθηκαν περίπου 1000 χαρτοκιβώτια στα Δημοτικά και της περιοχής μας εκ των οποίων τα 350 παραδόθηκαν σε αποθήκες της Περιφέρειας Αττικής στο Λαύριο , άλλα 650 παραδόθηκαν «Κέντρο διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων» της Περιφέρειας Αττικής στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου και κάποια χαρτοκιβώτια δόθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων του Αγ. Ανδρέα στην Ν. Μάκρη.

Ως Δ.Σ οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές μας ,στους γονείς τους, σε όσους Δ/ντες και συλλόγους διδασκόντων συμμετείχαν στην δράση αλλά και σε όλους τους απλούς πολίτες ,που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν και στήριξαν αυτήν την προσπάθεια.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Αττικής για τον συντονισμό και τους Δήμους Μαραθώνος, Ραφήνας-Πικερμίου, Σπάτων-Αρτέμιδος και Παλλήνης για την συμβολή τους στην μεταφορά των προϊόντων .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΕΧΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !