Όλοι στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την κλιματική αλλαγή

🕔24/11/2015 21:40

24 Νοεμβρίου 2015

Όλοι στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την κλιματική αλλαγή

Η κλιματική αλλαγή είναι παγκόσμιο, περιβαλλοντικό, ανθρωπιστικό και κοινωνικό πρόβλημα της εποχής μας.

Καταστρέφει το περιβάλλον, προκαλεί, καύσωνες και άλλα ακραία καιρικά φαινόμενα, μειώνει το παγκόσμιο ΑΕΠ, και επιδεινώνει κοινωνικά προβλήματα όπως η φτώχεια, η ανεργία, η μετανάστευση, η μείωση της αγροτικής παραγωγής κ.α.

Είναι ένα πρόβλημα που ξεφεύγει από τα όρια της προστασίας του περιβάλλοντος και της οικολογίας, και για τον λόγο αυτό το συνδικαλιστικό Κίνημα των εκπαιδευτικών, των εργαζομένων γενικότερα, πρέπει να είναι μπροστά στον αγώνα για την αντιμετώπισή του.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ εκπαιδευτικών Π.Ε. καλεί τους συναδέλφους να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την κλιματική αλλαγή που θα γίνουν στις 29 Νοεμβρίου σε πολλές πόλεις της (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννινα, Ηράκλειο, Σέρρες, Δράμα, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Ρόδο, Αίγινα κ.α.) και σε χίλιες διακόσιες περίπου όλου του κόσμου.

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από το διεθνές διαδικτυακό κίνημα ακτιβιστών Αvaaz.org με αφορμή την κρίσιμη συνδιάσκεψη του ΟΗΕ που ξεκινά την επόμενη ημέρα στο Παρίσι, με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών σε επίπεδο κορυφής (αρχηγοί κρατών, Πρωθυπουργοί, και Υπουργοί) από 200 χώρες.

Περισσότερες πληροφορίες για τους χώρους και τις ώρες των εκδηλώσεων στην ιστοσελίδα του κινήματος: secure.avaaz.org/el

ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ!

Δημοκρατική Συνεργασία

Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !