Οι Χυμοί μειώνουν τον κίνδυνο προσβολής από τη νόσο Αλτσχάιμερ

🕔17/11/2016 12:55
Η κατανάλωση χυμών φρούτων και λαχανικών μειώνει τον κίνδυνο προσβολής από τη νόσο Αλτσχάιμερ. Αμερικανοί επιστήμονες του Vanderbilt στο Nashville των ΗΠΑ, μελετώντας την προστατευτική δράση των χυμών ως προς την εμφάνιση της νόσου, σε περισσότερους από 1.800 Aμερικανούς υπηκόους ιαπωνικής καταγωγής, για μια
Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !