Οι Έλληνες ως «σφαγείς των Τούρκων» κατά τη Μικρασιατική καταστροφή, σε νέα τουρκική σειρά, με Halit Ergenç και Bergüzar Korel

🕔27/10/2016 16:14
Πριν μόλις λίγες μέρες, γράψαμε για την θερμή υποδοχή "Ελληνίδων" σε Τούρκο ηθοποιό:


Παραθέτουμε σήμερα την νέα είδηση και τα βίντεο από τοπικό ειδησιογραφικό ιστολόγιο της Θεσσαλονίκης (εδώ).

Πρωταγωνιστής ο γνωστός «Σουλεϊμάν» Halit Ergenç και η επίσης γνωστή "Φεριντέ" του "Καρανταγί" σύζυγός του, Bergüzar Korel.
Η σειρά με τίτλο «Vatanım Sensin», δηλαδή, «Εσύ Είσαι η Πατρίδα μου» κάνει πρεμιέρα αύριο, ενώ ήδη έχει προκαλέσει τον έντονο σχολιασμό για το περιεχόμενο της.

Η ιστορία ξεδιπλώνεται την περίοδο λίγο πριν την Μικρασιατική καταστροφή και κατά την διάρκεια αυτής.
Οι παραγωγοί του Kanal D φαίνεται πως εξιστορούν τα γεγονότα από την τουρκική πλευρά καθώς παρουσιάζουν τους Έλληνες στρατιωτικούς να δολοφονούν, να εκτελούν κόσμο και να καταστρέφουν τις περιουσίες των Τούρκων.


Πρωταγωνιστής του σήριαλ ο ηθοποιός Χαλίτ Εργκέντς ο οποίος έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό μέσα από τον ρόλο του «Σουλειμάν».


Στη σειρά ο ηθοποιός φυλακίζεται από τους Έλληνες, οι οποίοι παρουσιάζονται ως οι κακοί της υπόθεσης, και έτσι στη συνέχεια αποφασίζει να γίνει ο εξολοθρευτής τους.
"Κακός" της υπόθεσης είναι ο ηθοποιός Baki Davrak, που παριστάνει τον σκληρό Έλληνα στρατιωτικό διοικητή "Βασίλη", που είναι υπεύθυνος για την ...εισβολή στη Σμύρνη.

Δείτε τα τρέιλερ:


https://www.youtube.com/watch?v=vjtxnruIrzM

ΣΧΟΛΙΟ:
Που καταντήσαμε ως Ελλαδική (σίγουρα όχι Ελληνική) κοινωνία..
"γνωστοί" οι τούρκοι ηθοποιοί.

Τελικά η άφθονη πλύση εγκεφάλου με τα τουρκικά σήριαλ που πρωτοξεκίνησαν 5 χρόνια πριν, (θυμηθείτε τις σειρές "Σουλεϊμάν" και "EZEL" του Ant1),

και πολλαπλασιάστηκε σήμερα με τουρκικά σήριαλ πρωί βράδυ,
έκαναν καλά τη δουλειά τους.

Ιστολόγιο "Ο Παιδαγωγός"
Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !