Ο Θεοδωρίδης αποφασίζει για τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής

🕔13/10/2016 10:37

FIFA και UEFA θέλουν να λύσουν τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και σε σύντομο χρονικό διάστημα να διενεργηθούν εκλογές για νέο ΔΣ της ΕΠΟ.

Στο πλαίσιο αυτό οι δύο ομοσπονδίες πρόκειται να αποφασίσουν την σύσταση μιας Διοικούσας Επιτροπής η οποία μέσα σε ένα χρονικό διάστημα πιθανότατα....
τριών με πέντε μηνών να έχουν δρομολογήσει τις εξελίξεις για την πραγματοποίηση εκλογών.

Όπως αναφέρει η Livesport σε σημερινό της δημοσίευμα αυτός που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην επιλογή των μελών της θα είναι ο Θόδωρος Θεοδωρίδης. Ο γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας γνωρίζει αρκετά καλά τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου μας και γνωρίσει ποιες είναι οι παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν για να επέλθει νομιμότητα.

«Το προσωρινό διοικητήριο αναμένεται να αποτελείται από μέλη βιτρίνας για παράδειγμα παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, από 2-3 τεχνοκράτες, ενώ ρόλο επιτηρητή θα έχει πιθανότατα ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Ο Κύπριος παράγοντας χθες με δήλωση του υπογράμμισε ότι δεν ενδιαφέρεται για την προεδρία αλλά ο ρόλος του επιτηρητή είναι διαφορετικός.

Όπως προσθέτει το εν λόγω δημοσίευμα, στόχος της Διοικούσας Επιτροπής θα είναι να δώσει οριστικές λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν.
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !