Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΕΪΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

🕔17/12/2015 23:08

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου φιλοξενήσαμε στο σχολείο μας τον συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή που μας παρουσίασε το βιβλίο του ¨Το 17ο κιβώτιο¨.

[There is a video that cannot be displayed in this feed. Visit the blog entry to see the video.]

Πριν την εκδήλωση εκπαιδευτικοί του σχολείου μας μαζί με μαθητές και τον συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή επισκεφθήκαμε το πάντα φιλόξενο στούντιο της ΕΡΑ Λάρισας.Μαθητές,εκπαιδευτικοί,συγγραφέας και δημοσιογράφοι γίναμε μια παρέα, τραγουδήσαμε…. παίξαμε μουσική!

Ακούστε μας…..

[There is a video that cannot be displayed in this feed. Visit the blog entry to see the video.]

Στην εκδήλωση που ακολούθησε στο αμφιθέατρο του σχολείου μας παρουσιάστηκαν δραματοποιημένα κομμάτια σε θεατρική μορφή από το βιβλίο και ακούστηκαν τραγούδια από τους μαθητές των τεσσάρων τμημάτων της ΣΤ΄τάξης του σχολείου μας, ενώ ο συγγρφέας μας μίλησε για το βιβλίο του.

Διαφάνεια4 Διαφάνεια3 Διαφάνεια2 Διαφάνεια1

Διαφάνεια5 [There is a video that cannot be displayed in this feed. Visit the blog entry to see the video.] Τα υπέροχα σκηνικά είναι του εκπαιδευτικού εικαστικών του σχολείου μας Σωτήρη Πετρίκη! Συνεργάστηκαν οι εκπαιδευτικοί: Bελεσιώτου Κατερίνα, μουσικός Κίτσιου Βίλλη, θεατρολόγος Νιδέλκος Λεωνίδας, δάσκαλος Πετρίκης Σωτήρης, εικαστικός

Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !