Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος δήλωνε : Ωσπου είμαι ΕΓΩ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ θα πατήσει ΦΡΑΓΚΟΠΑΠΑΣ στην Φλώρινα . ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΠΡΟΥΣΗΣ ΣΕ ΟΥΝΙΤΙΚΟ ΝΑΟ! YΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΙΝΗ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ; ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΘΕΟΚΛΗΤΟ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ!!!

🕔20/10/2016 19:30
H OYNIA ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΠΑΠΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΡΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΓΛΥΚΙΣΜΑ!!!

Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος ΔΗΛΩΝΕ:
Ωσπου είμαι ΕΓΩ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ θα πατήσει ΦΡΑΓΚΟΠΑΠΑΣ στην Φλώρινα .


Δείτε τον ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΠΡΟΥΣΗΣ σε ΟΥΝΙΤΙΚΟ ΝΑΟ!
YΠΟΔΕΧΕΤΑΙ τον ΠΑΠΑ στη ΜΥΤΙΛΙΝΗ! Και μετά;
ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ με τον ΔΕΣΠΟΤΗ ΘΕΟΚΛΗΤΟ στη ΦΛΩΡΙΝΑ!!!Ὁ ἀγωνιστής ἱεράρχης π. Αυγουστῖνος Καντιώτης στον Αγίο Παντελεήμονα Φλωρίνης, στις 7-3-1971, ἔλεγε:

«Όσο καιρό είμαι εγώ επίσκοπος εδώ, δεν θα πατήσει πόδι φράγκου.
Δεν ξέρω τί θα γίνει σ’ άλλες μητροπόλεις, αλλά εδώ τουλάχιστον θα σχηματίσουμε σύνταγμα ηρωϊκό, έτοιμο προς θάνατον. Όσοι πιστοί – όσοι πιστοί·
Έχει μεγάλη σημασία αυτό το οποίο σας λέγω, διότι σήμερον, αύριο, μεθαύριο, θα ρθουν αγκαλιασμένοι ο Πάπας με τον Πατριάρχη, θα κοινωνήσουν μαζί, ό εστί μεθερμηνευόμενον· θα δύναται ο φράγκος να μπαίνει μέσα στην Ορθόδοξο Εκκλησία να λειτουργάει. Πράγμα το οποίο δεν θα επιτρέψουμε· διότι χάσμα μέγα χωρίζει την Δυτική από την Ανατολική Εκκλησία».

Στην σύνθεση τῶν φωτογραφιῶν βλέπουμε Οὐνίτες παπάδες και δεσποτάδες, μεταξύ αὐτῶν καὶ ἕναν «ορθόδοξο» ἀληθινό φραγκόπαπα! Μετὰ τὴν οὐνιτικη ὑποδοχή στην Ιταλία, τὸν κάλεσαν και στη Φλώρινα! Ὁ δεσπότης Θεόκλητος συλλειτούργησε μαζί του! Δὲν εἶναι τίποτε αὐτό; Τί λένε οἱ Ἱεροι Κανόνες;

Στο τέλος ὑπάρχουν και ἄλλες φωτογραφίες ἀπὸ δεύτερο ουνίτικο ναό που ἐπισκέφτηκε ὁ Ἐλπιδοφόρος, που προσκύνησε, που εὐλόγησε και επαίνεσε τους «ἐκλεκτους του ἀδελφούς» οὐνίτας!
Τέλος, δεῖτε και τὸ βίντεο τῶν Ιταλῶν, ἀπὸ τὸ ὁποῖο πήραμε τις φωτογραφίες
Διαβάστε εδώ, την Ὁμιλία τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτου του 1957
Η ΟΥΝΙΑ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ


Για τον μητροπολίτη Προύσης Ελπιδοφόρο γράψαμε ήδη :

ΚΑΤΑΝΤΙΑ: Ο Μητροπολίτης Προύσης Ελπιδοφόρος προκαλεί σε Ουνίτικο ναό στην Ιταλίαhttp://opaidagogos.blogspot.gr/2015/11/blog-post_3.html


Όταν οι δεσποτάδες (Προύσης Ελπιδοφόρος), φοράνε ... κουστούμια, όταν "θυμιατίζουν" τον Πάπα, έρχεται η οργή του Θεού..Όταν οι αιρετικοί αποτιμούν, οι Ποιμένες σιωπούν !
(ΟΤΑΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Ο ΛΟΥΛΑΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ!)
http://opaidagogos.blogspot.gr/2016/09/blog-post_13.html
Για την υποδοχή του στην Φλώρινα γράψαμε ήδη :
Διαβάστε περισσότερα »
Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !