Νέα ΔΙΩΞΗ αντι-Οικουμενιστή μοναχού. Η απάντηση μας.

🕔28/11/2016 15:58
Διαβάζουμε στην καταγγελία μοναχού π. Μωυσή :

"Στις 26 Οκτωβρίου 2016 αποφασίσθηκε από τον Ηγούμενο και το 4μελές συμβούλιο, εντός διαστήματος ενός μηνός να εγκαταλείψω την Μονή του Προφήτου Ηλιού Πρεβέζης, αναζητώντας άλλο μοναστικό κατάλυμα.
(...)
Παπικός Ιερέας συπροσευχήθηκε στο καθολικό της Μονής του Προφήτη Ηλία, μαζί μας, καθήμενος παρά του ηγουμένου, (παίρνοντας μάλιστα και αντίδωρο) όπως και στην τράπεζα της μονής, γεγονός που απαγορεύεται από τους Ιερούς Κανόνες και σύμφωνα με τους οποίους είναι υπό καθαίρεση και αφορισμό όσοι συμπροσεύχονται με αιρετικούς (ΜΕ΄Αποστολικός και ΙΒ΄εν Λαοδικεία)
(...)
Έπρεπε να κλείσει το στόμα μου γιατί κινδύνευε να αποκαλυφθεί η ρηχή πνευματικότητα τους και οι αιρετικές τους διδασκαλίες. Αποφάσισαν να με απελάσουν με προφάσεις που τυχαίνει!! να είναι ίδιες με αυτές που επισυνάπτουν και στους αδερφούς μου Αγιορείτες Μοναχούς που εκδιώκουν και αυτούς."
.

Αντί να αφοριστούν οι ηγούμενοι, οι δεσποτάδες και οι Πατριάρχες που εισάγουν και επιβάλλουν de facto την αίρεση του Οικουμενισμού,
εκδιώκονται οι υπέρμαχοι των Ορθόδοξων δογμάτων και της αληθείας,
όσοι αντιστέκονται στα σχέδια τους.
Εκδιώκονται ένας-ένας, για να μην υπάρξουν μαζικές αντιδράσεις.Όπως έχουμε δεσμευτεί σε ΚΑΘΕ νέα δίωξη θα ΑΠΑΝΤΑΜΕ και με μία νέα ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Και όπως σας υποσχεθήκαμε την περασμένη φορά (εδώ: http://opaidagogos.blogspot.gr/2016/09/blog-post_57.html ), η επόμενη αποκάλυψη μας θα έχει χρώμα ροζ!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως έχουν καταντήσει οι μητροπολίτες μας. Δεν μπορείτε να το διανοηθείτε.


Θέλετε να πάρετε μια πρώτη γεύση (3 βίντεο):


Μπορεί να τους βολεύει οι πιστοί να παριστάνουν τα "παιδάκια του Κατηχητικού" που θα κάνουν τυφλά "υπακοή", χρόνια προσπαθούν να μας περάσουν αυτή την αντίληψη, αλλά η εκκλησιαστική μας ιστορία τιμά όχι αυτούς που αποδέχθηκαν την αίρεση αλλά αυτούς που ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ.

Θα διαπιστώσουν ότι τα "παιδάκια" μεγάλωσαν και άρχισαν να καταλαβαίνουν ...Θα τα πούμε.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


Ακολουθεί η δημόσια καταγγελία του π. Μωυσή :

ΑΠΟΛΟΓHΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΜΟΥ

Στις 26 Οκτωβρίου 2016 αποφασίσθηκε από τον Ηγούμενο και το 4μελές συμβούλιο, εντός διαστήματος ενός μηνός να εγκαταλείψω την Μονή του Προφήτου Ηλιού Πρεβέζης, αναζητώντας άλλο μοναστικό κατάλυμα.

Μετά από 16 χρόνια παραμονής και επιμελούς διακονίας στη Μονή που εκάρην μοναχός, εκδιώχθηκα υπογεγραμμένα από τον Ηγούμενο και τα 4 μέλη του Ηγουμενοσυμβουλίου.

Η αιτιολογία της εκδιώξεως μου με το υπογεγραμμένο έγγραφο που μου απέδωσαν είναι:
α) Αθέτηση της μοναχικής υπακοής
β) Συκοφαντία κατά του Ηγουμένου και όλης της αδελφότητας και
γ) ότι εξωθώ τους πιστούς σε σχίσμα εντός της Εκκλησίας.


Οι μακροχρόνιες συζητήσεις και διενέξεις με τον Ηγούμενο και τελευταία με κάποιους αδελφούς της Μονής, που συνολικά διήρκησαν πλέον των 4 χρόνων δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα ως αναφορά την κοινή πορεία και ομαλή συγκαταβίωση. Παρά ταύτα αποφάσισα να μην εγκαταλείψω το μοναστήρι που εκάρην μοναχός παρά μόνο υπογεγραμμένα διωγμένος.

Οι λόγοι ήταν πολλοί. Ένας απ΄αυτούς ήταν, ότι εάν έφευγα από μόνος μου, εύκολα θα σκεπάζανε την λάθος πλεύση τους με το να πούνε στον κόσμο «να ο Μωυσής αθέτησε την υπακοή του και έφυγε», άραγε πλανεμένος όπως συχνά με χαρακτήρισαν. Τελικά διέδωσαν ψευδώς ότι έφυγα, ενώ έχουν υπογράψει να φύγω. H παρουσία μου στο μοναστήρι έθετε σε κίνδυνο την αποκάλυψη της οικουμενιστικής γραμμής τους η οποία τεχνηέντως κρατείτε κρυφή. Και φυσικά δεν
Διαβάστε περισσότερα »
Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !