Ν. Ράμμος: Προσλήψεις αναπληρωτών στο ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας στις 25/9

🕔25/09/2016 01:06

Ανακοινώθηκαν χθες 23/9 από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων 32 προσλήψεις εκπαιδευτικών στη Διεύθυνση Π.Ε. Κέρκυρας. Σε καμία περίπτωση, οι προσλήψεις αυτές, δε φτάνουν να καλύψουν τα υπάρχοντα λειτουργικά κενά.

Από τις 32 προσλήψεις, οι 14 είναι για την παράλληλη στήριξη-συνεκπαίδευση μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Απαιτούνται άλλες 25 προσλήψεις για να καλυφθούν όλα τα κενά!!!

Επίσης πολλά δημοτικά σχολεία της Κέρκυρας θα εξακολουθούν να σχολάνε μερικές ημέρες της εβδομάδας στις 12:25, διότι οι προσλήψεις σε εκπαιδευτικούς Αγγλικής Γλώσσας, Πληροφορικής και 2ης Ξένης Γλώσσας δεν επαρκούν σε καμία περίπτωση.

Στους κλάδους των δασκάλων και νηπιαγωγών η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη καθότι καλύφθηκαν τα λειτουργικά κενά που διαπιστώθηκαν στις 21/9 από το ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας.

Δείτε εδώ όλα τα ονόματα όσων προσλήφθηκαν στο ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας. Είναι πλέον σε όλους ορατό, πως η θριαμβολογία των κυβερνώντων για άνοιγμα των σχολείων χωρίς κενά, για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, αποτελεί εικονική πραγματικότητα. Επιτέλους ας καταλάβουν κάποιοι πως η μόνη λύση είναι οι διορισμοί εκπαιδευτικών, ώστε όλοι να βρίσκονται στη θέση τους από την πρώτη μέρα έναρξης των μαθημάτων. Νικόλαος Ράμμος

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !