«Ἄν αὐτοί σιωπήσωσιν, οἱ λίθοι κεκράξονται». Διακοπή Μνημοσύνου Επισκόπων. Το 2ο βίντεο -τοποθέτηση- του π.Θεοδώρου Ζήση. Και σχόλια για κάποια "ορθόδοξα ιστολόγια"... την ΠΕΘ και την ένοχη σιωπή ορθοδόξων αδελφοτήτων της Θεσσαλονίκης!

🕔21/11/2016 17:50
Θυμίζουμε την πρώτη ομιλία-βίντεο- του π.Θεοδώρου, εδώ.

Συγχαίρουμε τον π.Θεόδωρο Ζήση που τολμάει να ομολογήσει την αλήθεια.
Δυστυχώς ένα σωρό άλλοι "ποιμένες", φοβήθηκαν και σώπασαν.
Θα δώσουν όμως και αυτοί λόγο στο Θεό μια μέρα. Όλοι μας θα δώσουμε.

Η νέα (2η) σημαντική ομιλία του για το θέμα της ΔΙΑΚΟΠΗΣ μνημόνευσης επισκόπου:
Παρατηρήσαμε ότι η ΠΕΘ ΔΕΝ τοποθετήθηκε για το θέμα της ψευδοσυνόδου της Κρήτης. Τυχαίο;!!!Παρατηρήσαμε ακόμη ότι κάποια "ορθόδοξα" αντιοικουμενιστικά ιστολόγια, "έθαψαν" την ομιλία του π.Θεοδώρου Ζήση!!
Τυχαίο κι αυτό;

Πήραμε λοιπόν την πρωτοβουλία να τους την επισημάνουμε μέσω εμαιλ (στέλνοντας το στο ΑΚΤΙΝΕΣ, στο Ρωμαίϊκο Οδοιπορικό και στο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ):
Το ΑΚΤΙΝΕΣ ανήρτησε το βίντεο μετά την προτροπή μας,
τα άλλα δύο ιστολόγια (Θρησκευτικά και Ρωμαίϊκο Οδοιπορικό) ΟΧΙ!.
Αν δεν πάρουμε εντολή δεν δημοσιεύουμε! Τέτοια "προσήλωση" θα την ζήλευαν και τα κομματόσκυλα του ΚΚΕ!Όσο για την ΠΕΘ και την ύπουλη συνδιαλλαγή που έκανε το τελευταίο διάστημα (εξαγόρασε την σιωπή της για την ψευδοΣύνοδο με την "αντίδραση" του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για τα Θρησκευτικά),
τώρα που τους "πέταξε" ο Ιερώνυμος ως στημένη λεμονόκουπα, ελπίζουμε να αλλάξουν τροπάριο (τόσα χρόνια "έχτιζαν" όχι με βάση τον ανένδοτο αγώνα για τον λόγο της αλήθειας αλλά επενδύοντας σε δημόσιες σχέσεις με την εξουσία). Τι νόημα έχει η ύπαρξη ορθοδόξων θεολόγων, όταν δεν τολμούν ούτε καν θεσμικά να ομολογήσουν την αλήθεια για την ψευδοΣύνοδο της Κρήτης.


Όσο για κάποια ορθόδοξα σωματεία (αδελφότητες) της Θεσσαλονίκης, που προσέτρεξαν σε γνωστό ξενοδοχείο στην δυτική Θεσσαλονίκη για να συναντήσουν τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και να δηλώσουν κι αυτοί την "υπακοή" τους στην πολιτική του να πέσουν οι τόνοι για τα Θρησκευτικά, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η σχεδιαζόμενη συγκέντρωση για τα Θρησκευτικά στην Θεσσαλονίκη ...
τι άλλο να πούμε παρά κρίμα σε όσους τους εμπιστεύονται.

Τα Ορθόδοξα σωματεία της Θεσσαλονίκης ευθύνονται και κρίνονται για την ένοχη σιωπή τους για την ΜΗ αντίδραση στην ψευδοΣύνοδο της Κρήτης. Όσο κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ, μπορούνε να εκτονώνονται μόνον "γκρινιάζοντας" για τα Θρησκευτικά και πάντα με ελεγχόμενες αντιδράσεις που θα στηρίζουν την "δεσποτοκρατία"!

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"
Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !