ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: Συνήλθε από το κώμα λίγο πριν οι γιατροί κλείσουν την μηχανική υποστήριξη

🕔19/10/2016 11:14
Χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε την συγκλονιστική είδηση που ακολουθεί
(μία από τις πολλές, που επιβεβαιώνουν ότι η "εφεύρεση" του όρου "εγκεφαλικός θάνατος", υπάρχει μόνον για να αφαιρούν τα όργανα ζώντων "νόμιμα", αφού πρώτα τους ναρκώσουν -για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να ξυπνήσουν),

το σχόλιο μας:
Να δούμε ΕΜΕΙΣ, ως Ελλαδική κοινωνία και ως Ορθόδοξη εκκλησία (κυρίως οι πιστοί, γιατί οι κεφαλές δεν έχουν κανένα λόγο να ξυπνήσουν)
πότε θα ξυπνήσουμε από το κώμα.


Ιστολόγιο Ομάδας εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


Μία 22χρονη κοπέλα που θεωρούνταν από τους γιατρούς κλινικά νεκρή συνήλθε από το κώμα τη στιγμή που οι γιατροί ετοιμάζονταν να κλείσουν την μηχανική υποστήριξη που την κρατούσε στη ζωή, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η Sam Hemming από τη Βρετανία τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με το φίλο της αναποδογύρισε, αφήνοντάς την σύμφωνα με τους γιατρούς εγκεφαλικά νεκρή και «χωρίς ελπίδα ανάρρωσης».

Οι συγγενείς της 22χρονης που βρίσκονταν στο δωμάτιο του νοσοκομείου για να την αποχαιρετήσουν θεωρούν ότι έγινε θαύμα. Η νεαρή κοπέλα έχει πλέον συνέλθει και αναρρώνει στο σπίτι της.

Πηγή: Daily Mail

Σχόλιο ιστολογίου:ήταν τελικά εγκεφαλικά νεκρή αυτή η κοπέλα; και που σύμφωνα με τους γιατρούς δεν είχε δικαίωμα στη ζωή.
Προσοχή ο χαρακτηρισμός εγκεφαλικά νεκρός δεν σημαίνει ότι ο ασθενής είναι νεκρός, τρανό παράδειγμα αυτή η κοπέλα ...
Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !