Με ένα βιβλίο συντροφιά μια ολόκληρη χρονιά !!!!! Μόλις κυκλοφόρησαν!!!!!!!!!!!!!!!

🕔25/09/2015 07:12

Μόλις κυκλοφόρησαν τα βιβλία μου !
Ευχαριστώ πολύ την κα Στέλλα Σαπουντζή για την ευκαιρία αυτή που μου έδωσε να πραγματοποιήσω ένα από τα όνειρά μου και που πίστεψε από την αρχή σε μένα , ενθαρρύνοντάς με σε κάθε βήμα !


Ευχαριστώ , επίσης την κα. Γεωργία Ιωακειμίδου για την άψοχγη συνεργασία που είχαμε !!ΣΕΙΡΑ : Δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας

ΤΙΤΛΟΣ : Με ένα βιβλίο συντροφιά , μια ολόκληρη χρονιά! 1


ISBN : 978 - 960 - 6873 - 55 - 3
Αριθμός σελίδων : 156
Εξώφυλλο : μαλακό
ΕΚΔΟΣΕΙΣ : βιβλιοΔιάπλους , Στέλλα Σαπουντζή
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
57300 Νέα Μάλγαρα
Θεσσαλονίκη
Εκδόσεις βιβλιοΔιάπλους
Για παραγγελίες και πληροφορίες απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη πωλήσεων : κα. Γεωργία Ιωακειμίδου
Τηλ : 2310 742045
fax: 23910 43 224
Κιν. : 6978546415 email:diaplousekdoseis@yahoo.gr
ηλεκτρονική διεύθυνση : http://ekdoseisdiaplous.gr/

«Με ένα βιβλίο συντροφιά μια ολόκληρη χρονιά! 1 » , δημιουργικές ώρες θα περάσουν τα παιδιά και θα μπορέσουν τα το αξιοποιήσουν τόσο οι γονείς όσο και οι εκπαιδευτικοί .
Το βιβλίο αυτό στηρίζεται στις αρχές του Νέου Αναλυτικού Προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας. Περιλαμβάνει φύλλα εργασίας και ιδέες για δημιουργική αξιοποίηση διαφόρων θεμάτων , που διδάσκονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας .
Πρόκειται για ένα βιβλίο με πολλές πρωτότυπες και ευχάριστες δραστηριότητες , που έχουν ως στόχο να εισάγουν τους μαθητές σε γλωσσικές δραστηριότητες , να ασχοληθούν με χωροχρονικές έννοιες και αριθμούς , να αναπτύξουν τον προφορικό τους λόγο , να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους , να εκφραστούν δημιουργικά και να αυτενεργήσουν .
Απευθύνεται σε παιδιά που πηγαίνουν στον παιδικό σταθμό .

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε και να δείτε κάποιες από τις σελίδες του βιβλίου πατώντας ΕΔΩ !ΣΕΙΡΑ : Δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας

ΤΙΤΛΟΣ : Με ένα βιβλίο συντροφιά , μια ολόκληρη χρονιά! , 2


Αριθμός σελίδων : 176
ISBN : 978 – 960 – 6873 – 52 – 2
Εξώφυλλο : μαλακό
ΕΚΔΟΣΕΙΣ : βιβλιοΔιάπλους , Στέλλα Σαπουντζή
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
57300 Νέα Μάλγαρα
Θεσσαλονίκη
Εκδόσεις βιβλιοΔιάπλους
Για παραγγελίες και πληροφορίες απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη πωλήσεων : κα. Γεωργία Ιωακειμίδου
Τηλ : 2310 742045
fax: 23910 43 224
Κιν. : 6978546415 email:diaplousekdoseis@yahoo.gr
ηλεκτρονική διεύθυνση : http://ekdoseisdiaplous.gr/
«Με ένα βιβλίο συντροφιά μια ολόκληρη χρονιά! 2 » , δημιουργικές ώρες θα περάσουν τα παιδιά και θα μπορέσουν τα το αξιοποιήσουν τόσο οι γονείς όσο και οι εκπαιδευτικοί .
Το βιβλίο αυτό στηρίζεται στις αρχές του Νέου Αναλυτικού Προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας. Περιλαμβάνει φύλλα εργασίας και ιδέες για δημιουργική αξιοποίηση διαφόρων θεμάτων , που διδάσκονται σε παιδιά νηπιακής ηλικίας .
Πρόκειται για ένα βιβλίο με πολλές πρωτότυπες και ευχάριστες δραστηριότητες , που έχουν ως στόχο να εισάγουν τους μαθητές σε γλωσσικές δραστηριότητες , να ασχοληθούν με γράμματα και αριθμούς ,με παγκόσμιες ημέρες και γιορτές , να αναπτύξουν τον προφορικό τους λόγο , να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους , να εκφραστούν δημιουργικά και να αυτενεργήσουν .


Μπορείτε να ξεφυλλίσετε και να δείτε κάποιες από τις σελίδες του βιβλίου πατώντας ΕΔΩ !Το βιβλίο περιλαμβάνει και cd , στο οποίο θα βρείτε εποπτικό υλικό και φύλλα εργασίας πάνω σε έργα τέχνης μεγάλων ζωγράφων , καλύπτοντας πολλές θεματικές ενότητες με τις οποίες ασχολούμαστε κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς (300 σελίδων) , 81 σταυρόλεξα για όλη τη σχολική χρονιά , καρτέλες αλφαβήτας , αλλά και ιδέες και φύλλα εργασίας για την οργάνωση του portfolio κι επιπλέον φύλλα εργασίας . Περιπλανηθείτε σε κάποιες από τις σελίδες του , πατώντας ΕΔΩ !
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !

Δημοφιλή άρθρα κατηγορίας

Πρόσφατα άρθρα κατηγορίας

greekteachers.gr