Λεβέντης: Αν είχα αλλάξει στους 6 μήνες τους βουλευτές μου, δύο θα είχαν αποστατήσει

🕔18/10/2016 00:01

Με το σύνθημα «έξω οι σωτήρες και οι φωστήρες, η εξουσία στο λαό» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν το κόμμα του στις εκλογές «για να αυξήσει τις δυνάμεις του και να παίξει σημαντικό ρόλο στην επόμενη περίοδο».

Μιλώντας σε εκδήλωση στο Γκάζι, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, έκανε και μια αποκάλυψη, λέγοντας ότι είχε πληροφορίες, πως αν άλλαζε τους βουλευτές στους 6 μήνες, 2 από βουλευτές που κατέχουν την δεύτερη θέση θα αποστατούσαν και το κόμμα θα έχανε δυο έδρες.

Ο Β. Λεβέντης, ζήτησε από τους ψηφοφόρους και φίλους του κόμματός του να κλείσουν τα αυτιά τους στην επίθεση που δέχεται τόσο ο ίδιος όσο και η Ένωση Κεντρώων το τελευταίο διάστημα, λέγοντας πως αυτό γίνεται "γιατί τους χαλάμε την σούπα".

Ταυτόχρονα, επανέλαβε ότι δεν συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ, αλλά όπως είπε, "θα πάμε σε κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας για το καλό του τόπου". Αναφερόμενος στην οικονομία ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι δεν θα βγούμε από την κρίση αν δεν υπάρξει πολιτική σταθερότητα και με 153 βουλευτές αυτό δεν διασφαλίζεται, είπε με έμφαση. Οι ξένοι επενδυτές θέλουν μεγάλη κυβέρνηση για να φέρουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα, πρόσθεσε, ενώ κατά τον ίδιο, «όσα λέει ο πρωθυπουργός για το χρέος δεν έχουν βάση και προετοιμάζει την απόδρασή του».

Όσον αφορά τους πλειστηριασμούς, η Ένωση Κεντρώων στηρίζει την θέση να ψηφιστεί διάταξη ώστε να μην μπορεί να χάσουν οι δανειολήπτες τα σπίτια τους, την πρώτη κατοικία μέχρι 200 χιλιάδες ευρώ και να έχουν την δυνατότητα να εξαγοράσουν το σπίτι τους σε τίμημα ίδιο με αυτό που αγοράζουν τα ξένα Funds. Ο Β. Λεβέντης πρότεινε ακόμη τα κόμματα να επιστρέψουν τις επιχορηγήσεις που λαμβάνουν από το κράτος και όπως είπε η Ένωση Κεντρώων για το λόγο αυτό δεν έχει δαπανήσει ούτε ένα ευρώ από όσα έχει λάβει ως κομματική επιχορήγηση.

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !