Κρυφά μηνύματα μέσα σε διάσημα λογότυπα

🕔16/11/2016 02:13

Τι είναι αυτό που κάνει ένα λογότυπο επιτυχημένο; Είναι τα χρώματα; Ή μήπως τα σχήματα που χρησιμοποιούνται; Μπορεί και να είναι κάτι που λειτουργεί με εντελώς διαφορετικό τρόπο, κρυμμένο σε κοινή θέα.Στην λίστα που ακολουθεί, παρουσιάζονται ορισμένα λογότυπα τα οποία έχουμε δει τόσες πολλές φορές, που έχουμε πάψει να δίνουμε σημασία στο τι πραγματικά σημαίνουν. Παρόλο που είναι τόσο γνωστά, καταφέρνουν ωστόσο να κρύβουν ακόμα μέσα τους ένα μυστικό.
Δείτε και θα εκπλαγείτε…
1. Toyota
Κρυφά μηνύματα μέσα σε διάσημα λογότυπα (1)
Το λογότυπο της Toyota είναι μια εντυπωσιακή περίπτωση, καθώς περιλαμβάνει στο σχήμα του κάθε γράμμα που χρησιμοποιείται στο όνομα της εταιρείας.
2. Toblerone
Κρυφά μηνύματα μέσα σε διάσημα λογότυπα (2)
Η φημισμένη σοκολάτα «Toblerone» προέρχεται από την Ελβετία και αυτό μαρτυράται τόσο από την λέξη Bern (η πόλη Βέρνη στην οποία φτιάχνεται η Toblerone) που περιέχεται στο όνομα, όσο και από την αρκούδα που βρίσκεται στο έμβλημα της πόλης αλλά και στο λογότυπο της σοκολάτας.
3. Tour De France
Κρυφά μηνύματα μέσα σε διάσημα λογότυπα (3)
Το λογότυπο του ποδηλατικού γύρου της Γαλλίας περιέχει με έξυπνο τρόπο την φιγούρα ενός ποδηλάτη.
4. Fedex
Κρυφά μηνύματα μέσα σε διάσημα λογότυπα (4)
Η εταιρεία ταχυμεταφορών «FedEx» έκρυψε ένα μικρό βέλος ανάμεσα στα γράμματα E και x, το οποίο αντιπροσωπεύει την δυναμική προς τα εμπρός και την αποτελεσματικότητα.
5. Beats
Κρυφά μηνύματα μέσα σε διάσημα λογότυπα (5)
Το γράμμα B μέσα στον κόκκινο κύκλο συμβολίζει ένα άτομο που φοράει ακουστικά Beats.
6. Amazon
Κρυφά μηνύματα μέσα σε διάσημα λογότυπα (6)
Το εμφανές κομμάτι είναι το βέλος που συνδέει το a με το z (το πρώτο και το τελευταίο γράμμα του αγγλικού αλφάβητου), όμως αυτό που συχνά περνάει απαρατήρητο είναι πως το λογότυπο χαμογελάει.
7. Pinterest
Κρυφά μηνύματα μέσα σε διάσημα λογότυπα (7)
Το γράμμα P είναι στην ουσία μια πινέζα.
otherside.gr
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !