Κόντρα ανάμεσα σε ΝΔ-Παππά για την ΕΥΠ

🕔11/11/2016 14:07

Επίθεση στην Κυβέρνηση και συγκεκριμένα στον υπουργό ψηφιακής πολιτικής και Επικοινωνίας Νίκο Παππά, εξαπολύει η ΝΔ, αυτή τη φορά με αφορμή την μεταφορά της Εθνικής Αρχής Αντιμετώπισης Ηλεκτρονικών Επιθέσεων (CERT) στο νεοσύσταστο υπουργείο.

Πριν τον ανασχηματισμό η υπηρεσία υπάγονταν στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο υπουργός που επεδίωξε να ελέγξει το τηλεοπτικό τοπίο με αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις και κατονομάστηκε ως χρηματοδότης σάιτ που υπηρετούσε την κομματική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, πάει να πάρει στα χέρια του τμήμα των μυστικών υπηρεσιών της χώρας. Όχι ως πολιτικός προϊστάμενος, αλλά ως άμεσος διαχειριστής τους.

Η Νέα Δημοκρατία δηλώνει την απόλυτη αντίθεσή της στην επιχειρούμενη μεθόδευση της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου - Παππά, που προσθέτει μια ακόμα σκιά στο πώς λειτουργεί αυτή η Κυβέρνηση.

Οι υπηρεσίες ασφάλειας της χώρας πρέπει να παραμείνουν στην Ε.Υ.Π., η οποία οφείλει να έχει αυστηρά υπηρεσιακή λειτουργία.

Το Υπουργείο που δημιουργήθηκε για χάρη του κ. Παππά, θα έπρεπε να ασχολείται με την κοινωνία της πληροφορίας και τις προκλήσεις του μέλλοντος και όχι να αποτελέσει εργαλείο για κάθε λογής μεθοδεύσεις».

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !