Κι ο Χατζηνικολάου στο γεύμα Παππά με Μαρινάκη

🕔19/10/2016 16:09

Μετά το γεύμα εργασίας που είχε ο υπουργός Επικρατείας και ο Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με τον Γιάννη Αλαφούζο στο Φάληρο, ο Ν. Παππάς με τον Λευτέρη Κρέτσο συναντήθηκαν και με τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη για ένα ακόμη γεύμα εργασίας.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας “CAPITAL” του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά, το απόγευμα της Τρίτης και ενδιαφέρον έχει το ποιοι είχαν προσκληθεί...

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στο γεύμα εργασίας παρευρέθηκαν -εκτός των Παππά, Κρέτσου και Μαρινάκη- και ο αντιπροέδρος της ALTER EGO, Γιάννης Βρέντζος, η συνεργάτιδα του εφοπλιστή με επιτελικό ρόλο στο τηλεοπτικό του εγχείρημα, Εύη Κουτσαυτάκη, ο εκδότης της Real News, Νίκος Χατζηνικολάου, ο εκδότης των Παραπολιτικών, Γιάννης Κουρτάκης, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μιχαλέλης και ο παράγοντας του Ολυμπιακού Σωκράτης Κομινάκης.
Το γεύμα είχε διάρκεια περίπου δύο ώρες και αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο.

Σχετικά με την παρουσία Χατζηνικολάου στο γεύμα, μπορεί ο δημοσιογράφος και εκδότης της Real να είχε διαψεύσει τα όσα έγραφε και το the faq για συνεργασία του με το νέο κανάλι του Β.Μαρινάκη , σύμφωνα όμως και με το enimerosi24.gr, φαίνεται ότι έχουν ξεπεραστεί τα εμπόδια και οι δύο πλευρές οδεύουν προς την τελική συμφωνία.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένονται επαφές του Ν. Παππά και του Λ. Κρέτσου και με τους άλλους δύο καναλάρχες, τον Ιβάν Σαββίδη και τον Θοδ. Κυριακού.

Πηγή: zoornalistas.blogspot.gr
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !