Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ηρακλής-Οι 12 Άθλοι»

🕔10/11/2016 11:02

Το προσφέρει στους αναγνώστες του 4 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση «Ηρακλής-Οι 12 Άθλοι»

Οι προσκλήσεις αφορούν την παράσταση του Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 κι ώρα 11:30 π.μ.

Η κάθε διπλή πρόσκληση αφορά έναν ενήλικα κι ένα παιδί.

Οι προσκλήσεις θα δοθούν με κλήρωση κατόπιν διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός ξεκινά την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 11:00 π.μ. και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 10:00 π.μ.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνουν like στη σελίδα μας στο facebook Eidikos Paidagogos και να στείλουν ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας στο info@eidikospaidagogos.gr

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο eidikospaidagogos.gr και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 και θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς. Η παραλαβή των προσκλήσεων θα γίνει από τα ταμεία του θεάτρου Πάνθεον την ημέρα της παράστασης (Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016)

Λίγα λόγια για την παράσταση «Ηρακλής-Οι 12 Άθλοι»

Ο σπουδαιότερος, ισχυρότερος και πιο δημοφιλής ήρωας στην ελληνική μυθολογία έρχεται στο θέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ, από 16 Οκτώβρη με μια παράσταση- υπερπαραγωγή για όλη την οικογένεια σε σύλληψη, σκηνοθεσία, σκηνικά και κοστούμια Απόλλωνα Παπαθεοχάρη και Ηρακλή το Νίκο Κουρή. Μαζί του στο ρόλο του Ευρυσθέα η μεγάλη Κυρία του Θεάτρου Ρούλα Πατεράκη και ένας πολυπληθής θίασος ηθοποιών και χορευτών.

Δώδεκα διαφορετικά σκηνικά, ζωντανεύουν τους 12 Άθλους του μυθικού ήρωα, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα και καθηλώνοντας μικρούς και μεγάλους.

Η παράσταση είχε ανέβει και πριν από δύο χρόνια σημειώνοντας τεράστια επιτυχία με τον Σάκη Ρουβά στο ρόλο Ηρακλή.

«Με μια σύγχρονη γραφή, μουσική και τραγούδια τα ερεθίσματα του μυθολογικού υλικού είναι τόσο διαπαιδαγωγικά όσο και διασκεδαστικά, με σκοπό την παρακίνηση της εύπλαστης παιδικής ψυχής και την πιθανή αφύπνιση του αυθορμητισμού και της αμελημένης προσπάθειας του κάθε ενήλικα», αναφέρει στο σημείωμα του ο σκηνοθέτης Απόλλωνας Παπαθεοχάρης

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση ΕΔΩ

Φωτογραφίες από την παράσταση:

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !