Κ.Π.Ε. Λιθακιάς-Ζακύνθου: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή περιβαλλοντικών ομάδων σχολείων στο ΕΘΔ: "Το σεισμικό τόξο που μας...ενώνει

🕔05/10/2016 12:58

Λάβαμε από το Κ.Π.Ε. Λιθακιάς-Ζακύνθου και σας κοινοποιούμε την παρακάτω ενημέρωση:
Συνάδελφοι, η υπεύθυνη λειτουργίας και η ΠΟ του ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου σας εύχονται καλή σχολική χρονιά.

Το Εθνικό Θεματικό Δίκτυο: «Το Σεισμικό Τόξο που μας... ενώνει», το οποίο συντονίζεται από το Κ.Π.Ε. Λιθακιάς Ζακύνθου, συνεχίζει τις δράσεις του και επιθυμούμε καινούργιες περιβαλλοντικές σχολικές ομάδες να ενταχθούν σε αυτό.
Για την καλύτερη οργάνωση του δικτύου, όσες σχολικές μονάδες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις δράσεις του ​καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα(https://goo.gl/forms/oiOzdrspvmyGw4Ri1) "εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής σχολικής μονάδας στο ΕΘΔ". Η εκδήλωση ενδιαφέροντος ΔΕΝ είναι δεσμευτική για τις σχολικές μονάδες, ΔΕΝ υποκαθιστά την τυπική διαδικασία ένταξης σε ένα Εθνικό Θεματικό Δίκτυο, θα βοηθήσει όμως πάρα πολύ στην οργάνωση και την επικοινωνία με τις σχολικές μονάδες και τους υπευθύνους σχολικών δραστηριοτήτων που επιθυμούν να συμμετέχουν στο δίκτυο.
Η συγκεκριμένη ηλεκτρονική φόρμα θα είναι στη διάθεση των σχολικών μονάδων έως τις 21 Οκτωβρίου 2016.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ε.Θ.Δ.: «Το Σεισμικό Τόξο που μας... ενώνει» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου www.kpezakyn.gr. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2695053417 ή μέσω mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση kpezakyn@gmail.com Πιστεύουμε ότι η συμβολή σας στην επιτυχημένη πορεία του δικτύου είναι καθοριστική.

Η Υπεύθυνη Λειτουργίας του ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου
Πηνελόπη Αβούρη
Η πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής του Ε.Θ.Δ. «Το Σεισμικό Τόξο που μας....ενώνει»
Αγγελική Δαλακιάρη

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !