Κ. Λαλιώτης: Ευφάνταστα τα σενάρια περί αρραβώνα ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ

🕔12/11/2016 21:59

Ευφάνταστο και παραπλανητικό χαρακτήρισε ο Κώστας Λαλιώτης το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» σχετικά με επικείμενο «αρραβώνα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑκαι ΠΑΣΟΚ».

Παρότι παραδέχθηκε την πρόσφατη συνάντηση με τον Χρήστο Σπίρτζη, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, σε γραπτή του ανακοίνωση, εξήγησε ότι η συνάντηση ήταν τυχαία και πως «εκτός από μια σύντομη φιλοφρόνηση, δεν υπήρξε καμιά ουσιαστική συζήτηση, κανένα παρασκήνιο και πολύ περισσότερο κανένα "προξενιό" και κανένας "αρραβώνας"».

«Η κατοχύρωση και ανάδειξη του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, και της Κεντροαριστεράς ως Δημοκρατικού και Προοδευτικού Πόλου συνδέεται άρρηκτα και αδιαπραγμάτευτα με τον αυτόνομο λόγο του, την αυτοδύναμη στρατηγική του και τον καταλυτικό ρόλο του» ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Λαλιώτης και πρόσθεσε:

«Αυτό προϋποθέτει, οριστικά και αμετάκλητα, σαφείς ιδεολογικές και πολιτικές οριοθετήσεις και προγραμματικές θέσεις και αντιπαραθέσεις, τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και με τη ΝΔ. Πιστεύω, ότι μόνο με αυτή τη στρατηγική και με αυτόν τον πολιτικό σχεδιασμό το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη και η Κεντροαριστερά δεν θα μετατρέπονται σε δεκανίκι και ουρά είτε του ΣΥΡΙΖΑ, είτε της ΝΔ και θα μπορούν να έχουν δυναμική, προοπτική και ευοίωνο μέλλον»

Σημειώνεται ότι στη διάψευση των σεναρίων συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - Δημοκρατικής Συμπαράταξης προχώρησε και το ΠΑΣΟΚ.

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !