ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΤΟ ΠΥΣΔΕ Β ΑΘΗΝΑΣ ΟΡΙΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΝΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ – ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΟΜΙΜΟ Δ/ΝΤΗ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!

🕔21/10/2016 23:34
ΟΙΕΛΕ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΤΟ ΠΥΣΔΕ Β ΑΘΗΝΑΣ ΟΡΙΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΝΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ – ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!

Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της ιδιωτικής εκπαίδευσης η πολιτεία αποκαθιστά τη νομιμότητα, ορίζοντας Διευθυντή σε ιδιωτικό σχολείο που παραβίαζε τη νομοθεσία.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα το ΠΥΣΔΕ Β Αθήνας όρισε σε συνεδρίασή του Διευθυντή στην Ελληνογαλλική Σχολή “Ευγένιος Ντελακρουά” στη θέση παρανόμως ορισθέντα συνταξιούχου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η Διεύθυνση ΔΕ Β Αθήνας, όσο και εκπρόσωποι της ΟΙΕΛΕ είχαν επικοινωνία με τη διοίκηση του σχολείου, όμως η στάση του δεν άλλαξε. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα το πρωί η διοίκηση αρνήθηκε να στείλει πρόταση ορισμού νομίμου Διευθυντή, με αποτέλεσμα το ΠΥΣΔΕ να αναγκαστεί να προχωρήσει σε ορισμό.

Η σημερινή απόφαση αποτελεί αναμφίβολα ορόσημο για την ιδιωτική εκπαίδευση. Αφενός μεν αποδεικνύεται ότι η ανομία επιτέλους καταπολεμάται. Αφετέρου δε καθίσταται σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι τα ιδιωτικά σχολεία υπάγονται σε έλεγχο της πολιτείας, ακριβώς όπως και τα δημόσια.
Πλέον κάποιοι δεν είναι στο απυρόβλητο.

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !