Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στους παιδικούς σταθμούς Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

🕔13/12/2015 21:02

Ηλεκτρονικά θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών οι ενδιαφερόμενοι από το επόμενο σχολικό έτος.

Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών ολοκλήρωσε τη δημιουργία ενός σύγχρονου πληροφοριακού συστήματος ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων και λοιπών εγγράφων, για τους γονείς που ενδιαφέρονται να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου.

Το έργο «Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στις διαδικασίες εισαγωγής και φιλοξενίας παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική» συγχρηματοδοτήθηκε από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους.

Μέχρι σήμερα, καθ’ όλη τη διάρκεια κάθε σχολικού έτους, υποβάλλονται περίπου 10.000 αιτήσεις στην Κεντρική Υπηρεσία του Δημοτικού Βρεφοκομείου με μη αυτόματο τρόπο, δηλαδή με φυσική παρουσία του γονέα, με ταχυδρομική αποστολή τους ή με κατάθεσή τους στα ΚΕΠ ή τα ΣΕΔ του Δήμου Αθηναίων.

Με τη χρήση της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, οι αιτήσεις συμμετοχής για το επόμενο σχολικό έτος, μπορούν να κατατίθενται ηλεκτρονικά, χωρίς οι γονείς να ταλαιπωρούνται και να δαπανούν πολύτιμο χρόνο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dbda.gr, και επιλέγοντας ΣΥΝΔΕΣΗ να συμπληρώνουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά, αφού πρωτίστως εγγραφούν ως νέοι χρήστες για την πρώτη φορά, σύμφωνα με τις αυτοματοποιημένες οδηγίες.

dikaiologitika.gr

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !