Ιάσων Φωτήλας: «Το Ποτάμι καταρρέει»

🕔19/10/2016 12:09

Για τη διαγραφή του από το «Ποτάμι» μίλησε ο ανεξάρτητος -πλέον- βουλευτής, Ιάσονας Φωτήλας, λέγοντας -μεταξύ άλλων- πως «Το Ποτάμι καταρρέει».

«Όλη αυτή η ιστορία της διαγραφής μου ξεκίνησε διότι θέλησα να εκφράσω τις ανησυχίες μου και την αγωνία μου για το μέλλον του κινήματος και του τόπου ολόκληρου», είπε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ τονίζοντας πως ενημερώθηκε για τη διαγραφή του από το Ίντερνετ.

«Έμαθα για τη διαγραφή μου από το Ίντερνετ, όπως κι εσείς» είπε ο κ. Φωτήλας απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους της εκπομπής. «Η πραγματικότητα είναι ότι όλες οι δημοσκοπήσεις απλά ήρθαν να μας επιβεβαιώσουν αυτό που όλοι εισπράτταμε, ούτως η άλλως εδώ και καιρό, ότι το Ποτάμι καταρρέει», τόνισε ο κ.Φωτήλας.

«Μας ξεπέρασαν ακόμα και τα περιθωριακά κόμματα», πρόσθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Όσο για το πολιτικό του μέλλον και το αν θα προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία, ο ίδιος δήλωσε: «Δεν ξέρω αν θα πάω στη ΝΔ. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση... Είναι πάρα πολύ φρέσκο αυτό ας το αφήσουμε να εξελιχθεί. Δεν σας λέω όχι, δεν το αποκλείω, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα, δεν με έχει ενοχλήσει κανείς. Σαφώς είναι μία προοπτική».

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !