Η ετήσια συνάντηση του διεθνούς πανεπιστημιακού ...

🕔23/09/2015 13:29

Ξεκίνησε τις εργασίες του στην Καβάλα το Διεθνές Δίκτυο Prime Networking. Την οργάνωση και υλοποίηση της 3ήμερης συνάντησης (22-25 Σεπτεμβρίου) ανέλαβε το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ ΑΜΘ. Έτσι η Καβάλα φιλοξενεί για πέντε ημέρες 30 καθηγητές πανεπιστημίων και πανεπιστημιακό προσωπικό από 20 ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, την Κολομβία και τις ΗΠΑ. Πρόκειται για την ετήσια συνεδρίαση του προαναφερόμενου δικτύου, το οποίο προάγει τις πανεπιστημιακές σπουδές στον τομέα των οικονομικών αλλά και όμορων επιστημών. Μία από τις μεγάλες προτεραιότητές του είναι η δυνατότητα συνεργασίας φοιτητών διαφόρων πανεπιστημίων μεταξύ τους και συμπαρουσίασης εργασιών σε θεματικές που προκηρύσσονται κάθε έτος εκ νέου από το εν λόγω δίκτυο. Συνήθως πρόκειται για επίκαιρα θέματα που απασχολούν την οικονομική επιστήμη. Οι συνεργασίες των φοιτητών αξιολογούνται και βραβεύονται από επιτροπή καθηγητών. Η συμμετοχές του ΤΕΙ ΑΜΘ έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία κι επαίνους.

Στην συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Λούσυ, ο υπεύθυνος του δικτύου στο ΤΕΙ ΑΜΘ και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της διεθνούς αυτής συνάντησης, αναπλ. καθηγητής Δημήτριος Μαδυτινός, αναφέρθηκε επιγραμματικά στις δράσεις και τα ενδιαφέροντα του Prime Networking, ενώ η πρόεδρος και η γραμματέας του δικτύου Dr. Sandra Kraze και Aiga Aintena αντίστοιχα, αμφότερες από το BA School of Business and Finance της πρωτεύουσας της Λιθουανίας την Riga, εξήραν την άψογη διοργάνωση, τις γευστικές απολαύσεις, τις φυσικές καλονές της πόλης, η οποία τους εντυπωσίασε με την αμθιθεατρικότητά της, όπως επίσης και το ήπιο κλίμα που επικρατεί αυτή την περίοδο, έστω κι αν μπήκαμε ήδη στο φθινόπωρο. Το βράδυ της Τετάρτης, 23 Σεπτεμβρίου, οι σύνεδροι του Prime Networking επρόκειτο να συναντηθούν με την Δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το ΤΕΙ ΑΜΘ είναι το μαναδικό Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που εκπροσωπεί την χώρα μας στο εν λόγω δίκτυο και ως εκ τούτου λειτουργεί και ως πρεσβευτής της Ελλάδας για πάνω από είκοσι χρόνια στο πλαίσιο των συναντήσεων του Prime Networking.

Στην φωτό από αριστερά Aiga Aintena, γραμματέας Prime Networking, Dr. Sandra Kraze, πρόεδρος Prime Networking, Δρ. Δημήτριος Μαδυτινός, υπεύθυνος Prime Networking στο ΤΕΙ ΑΜΘ και καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !