Γιώργος Νάστος: Για τις εκλογές αιρετών την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

🕔31/10/2016 17:18

Συνάδελφοι, σε λίγες μέρες, στις 2 Νοεμβρίου ψηφίζουμε για τους αιρετούς μας στα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Οι εκλογές αυτές είναι καθοριστικές γιατί ψηφίζουμε ανθρώπους που θα μας εκπροσωπούν και θα υπερασπίζονται τα δικαιώματά μας!

Τα υπηρεσιακά συμβούλια είναι τριών βαθμών.

*Για το ΠΥΣΠΕ: Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εκλέγουμε τους αιρετούς των τοπικών περιφερειακών ενοτήτων. (Λάρισας, Καρδίτσας, Μαγνησίας, Τρικάλων)

*Για το ΑΠΥΣΠΕ: Ανώτερο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας εκλέγουμε τους αιρετούς της Περιφέρειάς μας.(Θεσσαλίας)

*Για το ΚΥΣΠΕ Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εκλέγουμε τους αιρετούς στην Επικράτεια. Οι εκλογές διεξάγονται στα σχολεία που θα σας υποδείξουν οι διευθύνσεις εκπαίδευσης. Θα υπάρχουν τρία ψηφοδέλτια. Ένα για κάθε Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες η κατάσταση της παιδεία στη χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο. Η εκπροσώπηση στα υπηρεσιακά συμβούλια δεν πρέπει να είναι τυπική και υποταγμένη στη διοίκηση και το υπουργείο. Ο αιρετός είναι ο θεματοφύλακας του συμβουλίου. Νομιμοποιεί ή όχι τις αποφάσεις του. Τα τελευταία χρόνια μας θέλουν χωρίς φωνή! Τους ενοχλεί η κριτική! Ας αντιδράσουμε με το μόνο όπλο που έχουμε, την ψήφο μας!!!

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες ψηφίστε και επιλέξτε συνειδητά! Στηρίξτε ανθρώπους που γνωρίζετε! Σας καλώ να συμμετέχετε όλοι γιατί στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε τα πάντα προς το καλύτερο στον κλάδο μας. Σας καλώ να δώσετε μήνυμα ενάντια σε αυτούς που επιθυμούν το λαό μας απαίδευτο κι εμάς τους εκπαιδευτικούς απαξιωμένους.

Με αυτή την επιστολή θέλω να ζητήσω την ψήφο σας στις εκλογές της 2ης Νοεμβρίου 2016 και να μου δοθεί με αυτό τον τρόπο η ευκαιρία να σας εκπροσωπήσω στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Λάρισας. Γνώμονάς μου ήταν και θα είναι η δικαιοσύνη, η ανθρωπιά, η αξιοκρατία, η αξιοπρέπεια, η αποφασιστικότητα, η εργατικότητα και η συνέπεια.

Σας ευχαριστώ, προσωπικά είμαι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή.

Νάστος Γεώργιος
τηλέφωνο 6932226547

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !