Γεννηματά: Η χώρα πρέπει να αλλάξει κυβέρνηση

🕔26/11/2016 12:25

"Η χώρα χρειάζεται αλλαγή κυβέρνησης και αλλαγή πολιτικής και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και την καθοριστική εκλογική ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης", τονίζει σε συνέντευξή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Μιλώντας στα " Παραπολιτικά", η κ. Γεννηματά ανέφερε πως "Μια ισχυρή Δημοκρατική Συμπαράταξη θα μπορέσει να επιβάλει την αναγκαία εθνική συνεννόηση και το σχηματισμό μιας σταθερής κυβέρνησης ευρείας στήριξης. Η χώρα χρειάζεται μια προοδευτική εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης και μια νέα κοινωνική συμφωνία", υποστηρίζει η κ. Γεννηματά και προσθέτει: "Η διακριτική, αυτόνομη πορεία που ακολουθούμε αυτόν το στόχο υπηρετεί. Δεν "τσιμπάμε" στο ψεύτικο δίλημμα "ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ". Το "φύγε εσύ να έρθω εγώ" δεν δίνει λύσεις. Αρκετά κόστισε στη χώρα και στο λαό μας".

Αναφερόμενη στο ζήτημα της συνεργασίας με το Ποτάμι σημειώνει ότι "δεν έχει νόημα η ανακύκλωση αυτής της συζήτησης. 'Εχει κουράσει πλέον τον κόσμο". Για τη συνεργασία με το ΚΙΔΗΣΟ του Γ. Παπανδρέου δηλώνει ότι: "Προχωράμε με όχημα τη Δημοκρατική Συμπαράταξη. 'Εχουμε θέσει το πλαίσιο της αυτόνομης πορείας. Τέρμα οι επιτροπές, τα φόρα, η εσωστρέφεια και οι ομφαλοσκοπήσεις" και ξεκαθαρίζει ότι: "'Οποιος αποδέχεται αυτό το πλαίσιο και κινείται ιδεολογικά στο χώρο της Κεντροαριστεράς είναι καλοδεχούμενος με ίσους όρους".

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !