Φλαμπουράρης: Δεν χρειάζεται νέο μνημόνιο - Θα υλοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις

🕔13/11/2016 11:39

Απαραίτητο να υλοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις και όχι να μπει η Ελλάδα σε έναν 4ο μνημόνιο, έκρινε ο Αλέκος Φλαμπουράρης εκφράζοντας την άποψη πως ΔΝΤ και θεσμοί δεν ζητούν, μια ακόμη συμφωνία μέτρων.

Κατηγορηματικός, ότι δεν χρειάζεται νέο μνημόνιο εμφανίστηκε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο υπουργός Επικρατείας, είπε συγκεκριμένα: «Όχι, από ότι φαίνεται και το ΔΝΤκαι οι θεσμοί δεν μιλούν για 4ο μνημόνιο». Αυτό που λεμέ εμείς και ο κ. Ράις είναι δεν χρειάζονται νέα μέτρα …αυτό που χρειαζόμαστε να υλοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις».

Ερωτηθείς αν θα καταφέρει η κυβέρνηση να υλοποιήσει το κοινωνικό πρόγραμμα του 2014, ο κ. Φλαμπουράρης τόνισε πως: «Τα βασικά στοιχεία του προγράμματος του 14, μόλις μπορέσουμε, μόλις έχουμε πλεόνασμα θα προχωρήσουμε στα μέτρα που είχαμε πει τότε».

Αναφερόμενος στον πρόσφατο ανασχηματισμό, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε πως στον κ. Φίλη προτάθηκε και άλλο υπουργείο, το οποίο δεν δέχτηκε. Ενώ υπογράμμισε πως «Δεν κατάλαβα τη στάση του Αρχιεπισκόπου, όχι του κ. Φίλη. Δεν υπήρξε ζήτημα στη συνάντηση για τα θρησκευτικά».

Ερωτηθείς αν υπήρξε παρέμβαση του Πάνου Καμμένου είπε: «Όχι, δεν ζήτησε οΠάνος Καμμένος την απομάκρυνση Φίλη».

Σχετικά με τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο κ. Φλαμπουράρης επεσήμανε: «Όλοι ήταν μουδιασμένοι με την εκλογή Τραμπ». «Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε σχέσεις καλές και με την Αμερική», υπογράμμισε

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !