Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για τη Μείωση Απορριμμάτων 19-27/11/2016

🕔18/11/2016 01:09

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για τη Απορριμμάτων (EWWR) είναι μια πρωτοβουλία με στόχο την προώθηση της υλοποίησης των δράσεων ευαισθητοποίησης για την αειφόρο διαχείριση των πόρων και των αποβλήτων κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας.

Σημείωση Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: Αν και η καταχώριση των δράσεων στον επίσημο δικτυακό τόπο έχει λήξει, μπορείτε να μας ενημερώσετε για δράσεις που προτίθεστε να κάνετε στις σχολικές σας μονάδες με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση perivallontikh@dipevath.gr (η αποστολή email αφορά μόνο εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας).

Η Διεύθυνσή μας ευαισθητοποιημένη ιδιαίτερα στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων συμμετέχει κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά στη σύμπραξη"Στέλνουμε μήνυμα – Αναλαμβάνουμε δράση: Μειώνω τα Απορρίμματα – Επαναχρησιμοποιώ - Ανακυκλώνω: Στο Σχολείο μου, στη Γειτονιά μου, στην Πόλη μου" στο πλαίσιο της οποίας διοργανώνει δια του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης το Σάββατο 19/11, πρώτη ημέρα της Ευρωπαικής Εβδομάδας για τη Μείωση Απορριμμάτων, σχετικό επιμορφωτικό σεμινάριο εκπαιδευτικών σε συνεργασία με την Ε.Ε.Π.Φ. τη Διεύθυνση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, το Κ.Π.Ε. Λαυρίου και το Κ.Δ.Α.Υ. Κρωπίας.

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !