ΕΥΓΕ ΚΑΜΜΕΝΕ!!! Νέος «αντιρατσιστικός» νόμος και εξίσωση συμφώνου συμβίωσης με το γάμο. Πρόστιμα και φυλάκιση για ρατσιστικά σχόλια. Σχόλια.

🕔17/11/2016 11:54
Στο 30% η ανεργία στην Ελλάδα κι οι …. ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ …νομοθετούν άρον-άρον για να εξισωθεί νομικά το Σύμφωνο Συμβίωσης με τον Γάμο!

Κίνηση προσχεδιασμένη από καιρό στα πλαίσια της εξαπάτησης των ψηφοφόρων.
Επειδή δεν τολμούσαν να ανακοινώσουν ότι ετοιμάζουν ΓΑΜΟ ομοφυλοφίλων…
επινόησαν τον χαλαρό επικοινωνιακά όρο… «ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ»
και τώρα στα μουλωχτά το μετατρέπουν νομικά σε κανονικό γάμο.

Μαζί και νέος αντιρατσιστικός νόμος.
Για το νέο «αντιρατσιστικό» νόμο γράφει «IEFIMERIDA» τα εξής:

Με φυλάκιση ως και τρία χρόνια και βαριά χρηματικά πρόστιμα απειλούνται όσοι κάνουν διάκριση λόγω φύλου, θρησκείας, καταγωγής, πεποιθήσεων, σεξουαλικού προσανατολισμού, οικογενειακής κατάστασης και ασθένειας, σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή.
Όπως αναφέρει το «Έθνος», το πολυνομοσχέδιο επιχειρεί να υπάρξει αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση περιστατικών αυθαιρεσίας όπως βασανιστήρια που διαπράττονται από αστυνομικούς, λιμενικούς ή σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ώστε η χώρα να αποφεύγει «ευρωκαταδίκες» και αποζημιώσεις.

Ο Συνήγορος του Πολίτη θα είναι αυτός που θα αναλαμβάνει την διερεύνηση τέτοιων περιστατικών.


Παράλληλα, στο πολυνομοσχέδιο εξισώνεται το σύμφωνο συμβίωσης με τον γάμο, με τους συντρόφους του συμφώνου να αναγνωρίζονται τα ίδια δικαιώματα στον εργασιακό χώρο.
Αυτό σημαίνει πως μπορούν να διεκδικήσουν συνυπηρέτηση, οικογενειακά επιδόματα κλπ..

Οσοι κάνουν διακρίσεις λόγω φύλου, θρησκείας κτλ. θα απειλούνται με φυλάκιση 6 μηνών έως 3 χρόνων, ενώ θα υπάρχει και χρηματική ποινή 1.000-5.000 ευρώ, μετά από καταγγελία στον Συνήγορο του Πολίτη.
Με τις προωθούμενες διατάξεις, ποινικοποιείται για πρώτη φορά και η μόνη η σύσταση για διενέργεια με χρήση προνομιακών πληροφοριών όπως και μόνη η παράνομη ανακοίνωση τέτοιων πληροφοριών.
Παράλληλα, τιμωρείται πολύ αυστηρότερα η κατάχρησή τους -μέχρι και 20 χρόνια κάθειρξη -όταν γίνεται κατ’ επάγγελμα ή συνήθεια από μέλος εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και με πρόστιμα έως 15 εκατ. ευρώ για νομικά πρόσωπα ή έως 5 εκατ. ευρώ για φυσικά πρόσωπα.
το είδαμε εδώ


ΣΧΟΛΙΑ:

Α) "Ο Συνήγορος του Πολίτη θα είναι αυτός που θα αναλαμβάνει την διερεύνηση τέτοιων περιστατικών."
Από πότε ο Συνήγορος του Πολίτη απέκτησε ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ και ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ αρμοδιότητες;
Προβλέπονται τέτοιες υπερεξουσίες από το Σύνταγμα;Β) "Οσοι κάνουν διακρίσεις λόγω φύλου, θρησκείας κτλ. θα απειλούνται με φυλάκιση 6 μηνών έως 3 χρόνων, ενώ θα υπάρχει και χρηματική ποινή 1.000-5.000 ευρώ"
1) Η κατ' εξαίρεση είσοδος στα Πανεπιστήμια με ποσόστωση, μαθητών που ανήκουν στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, με μοναδικό κριτήριο το θρήσκευμα τους (πρέπει να είναι μουσουλμάνοι), δεν αποτελεί διάκριση;
Θα διωχθεί κάποιος για την εμφανή αυτή "διάκριση";

2) Είσαι ισλαμιστής, έχεις έρθει παράνομα στην Ελλάδα.
Σου δίνουν δωρεάν διαμέρισμα, με πληρωμένους για τουλάχιστον ένα έτος όλους τους λογαριασμούς (ΔΕΗ, ύδρευση, κοινόχρηστα), σου δίνουν δωρεάν οικιακό εξοπλισμό και ΔΩΡΕΑΝ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Όσο μένεις στα Hot Spot, σου δίνουν φαγητό 3 φορές ημερησίως (και τα περισσότερα καταλήγουν στα σκουπίδια)
πηγή δημοσιεύματος

Είσαι Έλληνας;
Πληρώνεις ΕΝΦΙΑ για το σπίτι που κληρονόμησες και που σήμερα δεν έχει καμία αξία, πληρώνεις μόνος σου όλους τους λογαριασμούς, πληρώνεις
Διαβάστε περισσότερα »
Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !