Ερωτηματολόγιο Dyslexia at home 2016!

🕔25/08/2016 12:48

Το blog αυτό ξεκίνησε το 2011 με σκοπό να επικοινωνήσω με εσάς, με όσους ενδιαφέρεστε για τη δυσλεξία και να σας δείξω ότι υπάρχουν μέθοδοι και τρόποι εκπαίδευσης των δυσλεξικών παιδιών.

Πάντα πίστευα ότι η γνώση δεν ανήκει σε κανέναν. Για αυτό και είναι σημαντικό για εμένα, ως ειδική παιδαγωγό, το γεγονός ότι το blog αυτό το βάλατε στη καρδιά σας και έγινε το μέσο για να μιλήσω με ανθρώπους από όλη την αλλά και από το εξωτερικό οι οποίοι αναζητούν απαντήσεις και τρόπους να βοηθήσουν το παιδί ή μαθητή τους.


Ήρθε η στιγμή που ο λόγος περνά σε εσάς! Βοηθήστε με να κάνω το blog ακόμα καλύτερογια όλους μας. Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο, σύντομο (θα σας πάρει λίγα λεπτά) και δεν χρειάζεται να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις.Τα στοιχεία που θα προκύψουν απο αυτά τα ανώνυμα ερωτηματόλογια είναι πολύ σημαντικά για να γίνει η ανάγνωση του ακόμα καλύτερη. Ευχαριστώ από τώρα για το χρόνο σας και θα εκτιμήσω οποιοδήποτε σχόλιο σας!Ενημερωθείτε για τα Μαθήματα Ειδικής Αντιμετώπισης Δυσλεξίας at home εδώ

ΆσπαΜητρακάκη
Ειδική Παιδαγωγός - Κοινωνική Ανθρωπολόγος
ειδικευμένη στην αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών/δυσλεξίας
email: amitrakaki@gmail.com
fb & twitter
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !