Επιστολή Γιώργου Νάστου, Αιρετού ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας

🕔27/09/2016 13:14

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Θεσσαλίας.

Με αυτή την επιστολή θέλω να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την στήριξη με την ψήφο σας σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες, γιατί μου δώσατε με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία να εκλεγώ αιρετός και να σας εκπροσωπήσω στο Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Θεσσαλίας από το 2008 μέχρι και σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους εσάς που με στηρίξατε τόσα χρόνια. Πιστεύω ότι σας δικαίωσα.

Μαζί αλλάξαμε τα δεδομένα σε αυτό το συμβούλιο, φέραμε τη διαφάνεια και τον σεβασμό για τον εκπαιδευτικό σε ό, τι μας αφορούσε. Προσωπικά συγκρούστηκα με οποιονδήποτε ένιωσα ότι απειλεί το Δημόσιο Σχολείο και τους λειτουργούς του, όσο ψηλά κι αν στεκόταν! Κυρίως και πάνω απ` όλα ήμουν και είμαι δάσκαλος της τάξης.
Όμως η στατικότητα προσώπων στις ίδιες θέσεις πολλές φορές δεν βοηθά. Σήμερα που τα προβλήματα του κλάδου έχουν πολλαπλασιαστεί, με συναισθηματική φόρτιση, συγκινημένος, πήρα την απόφαση να είμαι υποψήφιος στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Λάρισας με το ψηφοδέλτιο της Δ Α Κ Ε . Π Ε.

Η εμπειρία μου στα συνδικαλιστικά δρώμενα καθώς και στα υπηρεσιακά συμβούλια σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα μου εγγυώνται για την καλύτερη εκπροσώπηση των εκπαιδευτικών στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Λάρισας. Είναι και σε αυτό το πεδίο αναγκαίο να γίνουν αλλαγές!
Γνώμονάς μου ήταν και θα είναι η δικαιοσύνη, η ανθρωπιά, η αξιοκρατία, η αξιοπρέπεια, η αποφασιστικότητα, η συνέπεια και η εργατικότητα.
Η ανανέωση είναι μια διαδικασία επιβεβλημένη και διέπεται από τη φρεσκάδα των ιδεών των νέων ανθρώπων, που θα παρουσιάσει ένα πρόσωπο βασισμένο στο σεβασμό τόσο του συνδικαλιστικού κινήματος όσο και του ίδιου του εκπαιδευτικού.


Σας ευχαριστώ, προσωπικά είμαι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή.
Με τιμή
Νάστος Γιώργος
Αιρετός στο Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Θεσσαλίας.

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !