Επιμορφωτικό σεμινάριο (Τraining Course) με θέμα "Extracellular Vesicles & Exosomes: Analysis and Properties"

🕔05/02/2016 14:28
Παν/μιο Ιωαννίνων Συνέδρια
1-5 Μαρτίου 2016


Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος COST, δράση BM 2012 με τίτλο European Network Microvesicles and Exosomes in Health and Disease (ME-HAD), το Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συνδιοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο (Τraining Course) με θέμα "Extracellular Vesicles & Exosomes: Analysis and Properties". Το σεμινάριο εργασίας θα παρακολουθήσουν 22 φοιτητές από χώρες της Ευρώπης.

Θα ακολουθήσουν η συνάντηση των επιτροπών εργασίας (WG) και η συνέλευση της διαχειριστικής επιτροπής (MC) της συγκεκριμένης δράσης του προγράμματος COST, όπου θα συμμετάσχουν επιστήμονες από 27 Ευρωπαϊκές χώρες, εξειδικευμένοι στο συγκεκριμένο ερευνητικό αντικείμενο.

Οι εργασίες των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν κατά το διάστημα από 1-5 Μαρτίου 2016, στις εγκαταστάσεις του Συνεδριακού Κέντρου "ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ", στο ΔΙΚΕΠΠΕΕ "Σταύρος Νιάρχος? και στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση http://www.mehad-cost.eu/


Δείτε ακόμη:
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα "Extracellular Vesicles & Exosomes: Analysis and Properties"
(Ενημέρωση: 11 Φεβ. 2016)

Οργάνωση: Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων - Ευρωπαϊκό COST, δράση BM 2012 (ME-HAD)
Τοποθεσία: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !